Home » Gebruikerservaring; Maisaa Slings Synergy Blossom

Gebruikerservaring; Maisaa Slings Synergy Blossom

Ik neem jullie graag mee in mijn draagervaringen met Maisaa Slings Synergy Blossom. Een roze met ecru kleurige doek. Ik kocht hem in maat 5. De doek bestaat voor 77% uit katoen en voor 23% uit linnen.

Roze draagdoek Maisaa Slings

Aanbiedingen, ik ben er maar wat gevoelig voor. En toen Maisaa opruiming hield en ik deze roze beauty zag wilde ik hem dus ook maar wat graag proberen. Ik moet bekennen dat de meeste impulsieve aanbieding aankopen echt tegen vallen. Ik laat me verleiden door een mooie prijs en de doek is voor ik het weet in huis. Niet goed bedacht en bekeken wat het me kan brengen en dan valt het al snel tegen. Deze keer was het in de tijd dat alle doeken die ik had nog roze waren. Prachtige aansluiting op mijn stash dus, de mooi zoet roze blossom. Zo net voor de zomer trok het feit dat er linnen in zat mij ook wel. Al met al genoeg redenen om hem te klikken dus vond de kooplustige doeken fan in mij. En daar heb ik dit keer geen spijt van gehad!

Lees ook: Scraps of my favorite wraps

Ik kocht blossom in een maat 5. En to be honest omdat er gewoon geen andere maat meer was. Ik kende deze maat niet echt in gebruik. Veel omschrijven het als een awkward size waar je net niets mee kunt. Ik vond het juist een maatje waar je precies alles mee kunt. De ‘Front Wrap Cross Carry’ kon ik er ‘Tied Under Bum’ mee afknopen, wat ik een hele fijne manier van dragen vind, ook de ‘Ruck’ kon er perect mee. Mijn dochter ging nog niet zelfstandig zitten dus dit was mijn rugknoop op dat moment. Later kon ik de ‘Double Hammock’ er ook mee knopen, ik knoopte deze dan ‘Tied At Sholder’ af omdat ik gewoon afknopen net niet red met deze maat. Mocht je al deze termen nou nog niet kennen kun je op YouTube geweldige filmpjes vinden van deze knopen en hoe je ze knoopt!

Lees ook: Gebruikerservaring: Loui Slings Something Omnomnom

Review Synergy Blossom

De blossom is eigenlijk wel een van de grootste verrassing in mijn ‘doeken carrière’ gebleken. Dit verklapt natuurlijk al dat deze review positief is. Maar wat heeft mij nou zo verrast? En wat maakt deze doek nu zo geweldig?
Allereerst de kleur. Ik omschrijf hem als zoet roze. Het is niet baby roze, niet fel roze, niet donker roze maar echt zo’n prachtige roze! Ik vond de combinatie met het zacht kleurige ecru echt fantastisch! Ten tweede hoe zacht de doek was. ‘Hallo? Klopt dit wel? Er zat toch linnen in de doek? Huh?’ Zo zacht bij binnenkomst en na een paar keer dragen durf ik hem toch wel echt boterzacht te noemen. Het is bij de meeste doeken met linnen toch wel een flinke klus om dit te bereiken. Als een wolk op je schouders vond ik blossom voelen. Maar door de linnen was hij wel luchtig en grippy waardoor het niet alleen comfortabel was voor mij maar ook echt voor mijn dochters. De doek had ook wat bounce. Al met al echt verrassend comfortabel in gebruik!

Blossom stond dan ook boven op ons inpaklijstje voor de zomervakantie.

Ik pakte de doek heel graag! Stiekem het meest van al mijn doeken, en dat terwijl hij in de kosten toch een heel stuk goedkoper was dan de rest van mijn stash! Op vakantie bood hij ons de geweldigste draagmomenten en gebruikten we hem elke dag meerdere keren.

Lees ook: Hoe lang na een keizersnede mag je je kind dragen?

Nu mijn meiden groter werden ging ik toch steeds iets meer dikkere doeken pakken en met oog op de winter veranderde mijn stash naar wat meer donkerdere kleuren. Ik besloot toen de kans zich voordeed dan ook dat blossom een mama blij mocht gaan maken met een meisje van een paar weken oud. Gek dat het gewoon een beetje moeilijk kan zijn om afscheid te nemen van een doekje. Gelukkig heb ik een hele hoop mooie draag herinneringen aan de fijne en mooie blossom en vooral heel veel foto’s!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond