Home » Oproep voor draag(dins)dag!

Oproep voor draag(dins)dag!

vreemde draagtermen uitgelegd waaronder een natursutten speen

Edit 26 maart 2017

Draag(dins)dag is een wekelijks terugkerend rubriek wat erg wordt gewaardeerd. Hier ben ik enorm trots op! Zonder de vele bijdragen van andere enthousiaste draagouders kon ik dit echter niet realiseren.

Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor de vele foto’s die ik mag gebruiken, jullie verhalen die ik mag vertellen en positieve reacties. Ik ben altijd op zoek naar je draagfoto, je draagverhaal, gastblog of andere bijdragen.

 
vreemde draagtermen uitgelegd waaronder een natursutten speen
 
Op korte termijn ben ik op zoek naar:

  • Nog meer leuke draagfoto’s
  • Jouw draagverhaal

Wil je deelnemen stuur dan een email naar mamaloublogt@gmail.com of verstuur onderstaand formulier.

 
[ninja_form id=1]
 
 
 
Instagram: #draagdinsdag••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond