Home » Fulltime mama Ninthe (22) stelt zich als gastblogger voor

Fulltime mama Ninthe (22) stelt zich als gastblogger voor

Hallo allemaal! In deze blog, tevens mijn eerste van waarschijnlijk velen, stel ik mezelf even voor aangezien ik een nieuwe gastblogger ben van mamaLou! Ik voel me vereerd.

Alleenstaande mama

Mijn naam is Ninthe. Ik ben 22 jaar oud. Nou ja, oud? Jong eigenlijk. Ik ben alleenstaande mama van een zoontje die in augustus alweer 2 word met de naam Dyniel. Eerder schreef ik al een blog voor femclub en nu ben ik gevraagd om gastblogger te worden voor mamaLou. Daar hoefde ik niet over na te denken, ik was namelijk meteen super enthousiast! Ik vind het leuk om blogs te schrijven en zo kan ik ook mijn gevoelens uiten over bepaalde dingen.

Pieken en dalen

Ik heb altijd alleen voor mijn zoon gezorgd. We hebben samen een jaartje bij mijn mama, zijn oma gewoond en sinds oktober 2017 wonen we samen in ons ruime appartementje. Heerlijk, maar het valt me soms ook zwaar. Het moederschap is het mooiste maar soms ook het moeilijkste wat ik mee mag maken maar wat ben ik trots dat het moederschap mij gegund is en dat ik een gezonde, mooie zoon op deze wereld heb gezet! Een hele ervaring met pieken en soms ook wel dalen is het hele moederschap, wauw.

Fulltime huismoeder

Ik ben fulltime huismama. Zorg voor mijn kind en doe het huishouden. Ik wil uiteindelijk wel weer heel graag part-time gaan werken als Dyniel een paar ochtenden in de week naar de peuterspeelzaal kan gaan. Nog eventjes wachten, hij mag starten als hij 2 is en dat word hij 31 augustus. Tot die tijd genieten wij lekker van elkaar!

Ik kijk uit naar alle blogs die ik mag gaan schrijven, de ervaringen die ik met jullie kan gaan delen als jonge (alleenstaande) mama en alle reacties die ik erop ga krijgen. Ik ben erg benieuwd maar ik ben in ieder geval, nogmaals, super enthousiast! Ook hoop ik dat jullie veel leesplezier aan mijn blogs zullen hebben.

Liefs,
Ninthe••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond