Home » Het fijnste ondergoed voor dames (en heren)

Het fijnste ondergoed voor dames (en heren)

Het fijnste ondergoed voor dames en heren is met afstand bamboe stof ondergoed. Het zit heerlijk zacht, zweet niet snel en voelt als een tweede huid.

Fijn ondergoed is super belangrijk. Ondergoed dat fijn zit maakt je zekerder en zorgt ervoor dat je je lekker voelt. En lekker in ons vel zitten willen we natuurlijk allemaal.
Wij dames hebben vast en zeker allemaal ook wel zo’n goedkoop prulletje in onze lingerielade liggen, waarvan je tijdens het dragen denkt: waarom heb ik deze nog steeds niet weggegooid? Dames, geloof me: daarmee doe je jezelf echt tekort. Sinds kort heb ik bamboe ondergoed ontdekt en geloof me: hier wil je alles van weten!

Zachte stof

Een schurende onderbroek die net te strak zit of waarvan de stof snel zweet: iets waar wij vrouwen totaal niet op zitten te wachten. Gelukkig heb ik goed nieuws voor je, want met een onderbroek van bamboe stof heb je hier geen last van. Bamboe ondergoed zit juist heerlijk en heeft zelfs een mooie lichte glans, waardoor het er luxe en sexy uit ziet: ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Wat ook ontzettend fijn is aan ondergoed van bamboobasics.com, is dat ze geen labels in het ondergoed maken. Ze drukken het label op de stof en daardoor voel jij dus nooit zo’n vervelend labeltje kriebelen in je rug.

Seamless ondergoed

Naadloos ondergoed is een musthave voor iedere vrouw. Zeker in de zomer als je rokjes of jurkjes van een dunnere stof draagt, maar ook gewoon als je een jeans draagt, wil je natuurlijk niet dat de randen van je onderbroek goed zichtbaar zijn. Naadloos ondergoed is daarom echt een fijne uitvinding, want het is echt onzichtbaar! Bijkomend voordeel is dat het ondergoed ook niet knelt, aangezien er geen naden zijn. Het voelt eigenlijk aan als een tweede huid, of beter gezegd: je voelt eigenlijk niet eens dat je ondergoed draagt. Heerlijk toch!

BH’s en Singlets

Mocht je dit ondergoed nu zo fijn vinden dat je het liefst nooit meer anders draagt, dan heb je geluk. Er zijn namelijk ook singlets en bh’s van bamboe stof te koop in de shop. Ook hier geldt weer dat de heerlijk zachte stof zo natuurlijk aanvoelt dat het draagcomfort hoog is.

Vooruit dan: ook voor de mannen!

Heb je je winkelmandje al vol met heerlijk zacht ondergoed, maar voel je je toch een beetje schuldig tegenover manlief? Niet nodig! Je kunt namelijk ook je man verwennen met dit heerlijke zachte ondergoed. Denk aan boxershorts met korte pijp, trunks en singlets. De stof zorgt ervoor dat de pijpjes niet omhoog kruipen, een van de grootste ergernissen van mijn man als het gaat over zijn ondergoed.

Ik ben benieuwd of jij nu ook om bent. Laat het me weten in de comments!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond