Home » fem.club; omdat elke moeder ook een vrouw is | moederdag bloghop

fem.club; omdat elke moeder ook een vrouw is | moederdag bloghop

Vanaf vandaag is het wereld wijde web een lifestyle magazine rijker: fem.club. Een plek waar je niet alleen inspiratie kunt opdoen voor leuke uitjes met je vriendinnen of partner, maar ook praktische tips zult vinden voor het creëren van meer tijd voor jezelf en omgaan met het schuldgevoel wat hier soms bij komt kijken. Deze website is ontstaan vanuit mijn behoefte om meer te zijn dan moeder. Die tijd voor mezelf heb ik nodig om te ontspannen, te groeien en op te laden. Dat maakt van mij geen slechte of mindere moeder. Elke moeder is namelijk ook een vrouw.

Omdat elke moeder ook een vrouw is

Ik voel me hierin gesteund, maar soms ook onbegrepen. Dat zullen genoeg andere vrouwen ook zo ervaren. Zich er zelfs door laten weerhouden af en toe voor zichzelf te kiezen. Ik wil laten zien dat je je niet schuldig hoeft te voelen als je soms denkt -En nu even niet!- Dat je door ook aan jezelf te denken juist een betere moeder wordt. Geduldiger in elk geval. 😉

Bloggen en alles er omheen is iets waar ik heel blij van word. Het is mijn uitlaatklep. Het geeft me zowel energie als ontspanning. Fem.club voelt als een logisch resultaat hiervan. De afgelopen weken heb ik me hierop gestort en er iets moois van gemaakt. Draait het hier op deze blog om mij en mijn gezin, dat zal daar niet zo zijn. De club in fem.club is niet toevallig gekozen. Ik wil een wij gevoel creëeren, een plek waar je je gesteund, gesterkt en begrepen voelt. Hopelijk dragen de artikelen en het forum hieraan bij. Of ik hiermee vervul in een behoefte zal de tijd moeten uitwijzen. Ik vond mijn wens het doen waard!

Winactie

Moederdag leek me symbolisch een mooie dag om live te gaan. Om het bestaan van fem.club van mijn digitale dak te schreeuwen heb ik hier een winactie aan gekoppeld. Vandaag is namelijk ook de Moederdag bloghop. En om in de me-time sfeer te blijven heb ik besloten om een Therme pakket te verloten. Met dit pakket kun je je bij wijze van spreken opsluiten in de badkamer en je momentje pakken.

Geen club zonder leden! Daarom mag je hier het volgende voor doen:

•Neus nu of komende dagen eens rond op fem.club

•Volg fem.club op minstens één van de drie social media kanalen. Facebook | Instagram | Pinterest

Over een week maak ik de winnaar bekend.

 

Moederdag bloghop

Geen bloghop zonder verwijzing naar de volgende blog. Voor mij in de blogrij zijn Sandra en Martine. De twee zusjes hebben samen Supermoms opgericht. Omdat alle moeders Supermoms zijn. Mogelijk ben je via hun hier terechtgekomen. Om de hop te volgen mag je nu doorklikken naar MetMirjam; de mama lifestyleblog van Mirjam. Hier deelt ze persoonlijke verhalen, lekkere recepten en leuke dagjes uit. Ook hier maak je kans op het winnen van een tof Moederdagpakket!

Fijne moederdag!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond