Vanaf vandaag is het wereld wijde web een lifestyle magazine rijker: fem.club. Een plek waar je niet alleen inspiratie kunt opdoen voor leuke uitjes met je vriendinnen of partner, maar ook praktische tips zult vinden voor het creëren van meer tijd voor jezelf en omgaan met het schuldgevoel wat hier soms bij komt kijken. Deze website is ontstaan vanuit mijn behoefte om meer te zijn dan moeder. Die tijd voor mezelf heb ik nodig om te ontspannen, te groeien en op te laden. Dat maakt van mij geen slechte of mindere moeder. Elke moeder is namelijk ook een vrouw.

Omdat elke moeder ook een vrouw is

Ik voel me hierin gesteund, maar soms ook onbegrepen. Dat zullen genoeg andere vrouwen ook zo ervaren. Zich er zelfs door laten weerhouden af en toe voor zichzelf te kiezen. Ik wil laten zien dat je je niet schuldig hoeft te voelen als je soms denkt -En nu even niet!- Dat je door ook aan jezelf te denken juist een betere moeder wordt. Geduldiger in elk geval. 😉

Bloggen en alles er omheen is iets waar ik heel blij van word. Het is mijn uitlaatklep. Het geeft me zowel energie als ontspanning. Fem.club voelt als een logisch resultaat hiervan. De afgelopen weken heb ik me hierop gestort en er iets moois van gemaakt. Draait het hier op deze blog om mij en mijn gezin, dat zal daar niet zo zijn. De club in fem.club is niet toevallig gekozen. Ik wil een wij gevoel creëeren, een plek waar je je gesteund, gesterkt en begrepen voelt. Hopelijk dragen de artikelen en het forum hieraan bij. Of ik hiermee vervul in een behoefte zal de tijd moeten uitwijzen. Ik vond mijn wens het doen waard!

Winactie

Moederdag leek me symbolisch een mooie dag om live te gaan. Om het bestaan van fem.club van mijn digitale dak te schreeuwen heb ik hier een winactie aan gekoppeld. Vandaag is namelijk ook de Moederdag bloghop. En om in de me-time sfeer te blijven heb ik besloten om een Therme pakket te verloten. Met dit pakket kun je je bij wijze van spreken opsluiten in de badkamer en je momentje pakken.

Geen club zonder leden! Daarom mag je hier het volgende voor doen:

•Neus nu of komende dagen eens rond op fem.club

•Volg fem.club op minstens één van de drie social media kanalen. Facebook | Instagram | Pinterest

Over een week maak ik de winnaar bekend.

 

Moederdag bloghop

Geen bloghop zonder verwijzing naar de volgende blog. Voor mij in de blogrij zijn Sandra en Martine. De twee zusjes hebben samen Supermoms opgericht. Omdat alle moeders Supermoms zijn. Mogelijk ben je via hun hier terechtgekomen. Om de hop te volgen mag je nu doorklikken naar MetMirjam; de mama lifestyleblog van Mirjam. Hier deelt ze persoonlijke verhalen, lekkere recepten en leuke dagjes uit. Ook hier maak je kans op het winnen van een tof Moederdagpakket!

Fijne moederdag!

 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 61 Comments

 1. ik doe graag mee… ik volg fem club via facebook…

  Facebook: An Na

 2. Erika van koert Reply

  Leuk ! Ik volg je op facebook en doe graag mee aan de hop

 3. Wat een leuk pakket . Dan kan ik zeker een verwenmomentje voor mijzelf nemen!! Het is altijd zo druk druk druk

 4. Kristel brouwers-dijkhuizen Reply

  Ow super leuk I like doe zeker r graag mee fijne moederdag allemaal xxx

 5. Een onvergetelijke moederdag voor alle moeders!
  Ik heb facebook geliked en op instagram volg ik onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG

 6. Nice! Ik volg nu via IG en sluit me graag op in de badkamer

 7. Anne Dierselhuis Reply

  Soms is het ook wel fijn om de zorg even uit handen te geven en je aĺleen op te sluiten in de badkamer en je vrouw te voelen

 8. Kristel Gubbels-Daemen Reply

  Leuk ik ga je volgen via Facebook en Instagram ♥️
  Heerlijk me time maak er graag kans op ♥️

 9. Ik laat me ook graag verwennen met deze leuke producten! 😀

 10. Wat zou het ontzettend leuk zijn om zo’n verwenpakketje te winnen 🙂

 11. oh leuk, meteen even rondgneusd en gevolgd op fb!
  met het verwenpakket zie ik mezelf al in mn nieuwe badkamer over een paar maandjes heerlijk ontspannen dobberen 🙂

 12. Mirjam Hellingman Reply

  Ik ben het helemaal met je eens dat elke moeder ook een vrouw is. Ik ben heel erg benieuwd hoe fem.club zich gaat ontwikkelen . Ik wens je er in elk geval heel erg veel succes mee. Ik ben je gaan volgen op Fem.club op facebook, Instagram en pinterest. Natuurlijk maak ik ook heel graag kans op een pakketje me-time van Therme!

  Een hele fijne Moederdag allemaal!

 13. Wat een heerlijke ‘ontspannen’ cadeau. Ik ben nieuw op je blog, maar ik volg je nu via IG

 14. Wat een heerlijk pakket, en ik volg ze via alledrie de social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn
  Pinterest: Linda van Duren

 15. succes met fem club! Erg leuk idee! ik volg de club op fb en instagram, ik was gelijk nieuwsgierig en hoop dat ik de club lang kan volgen 🙂 Leuk om het te combineren met de bloghop. #GoodLuck #Therme

 16. Patricia Bouthisma Reply

  Wat een goed idee. Ik volg Fem club op fb en insta.
  Ik maak graag kans op dit pakket voor wat broodnodige me-time. 😉

 17. Wat leuk! Succes met de femclub! Ik doe graag mee voor deze heerlijke producten.

 18. Wendy van Zetten Reply

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige verzorgingspakket willen winnen om de zomerse dagen goed voorbereid te beginnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij doe graag mee en heb alle stappen doorlopen behalve pinterest nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit heerlijke pakket zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de zomer heerlijk beginnen

 19. erika panjer Reply

  ik doe graag mee nu ik zwanger ben kan ik wel relaxmoment gebruiken dus heel fijn nu

 20. Heerlijk! Tegen zulke verwennerij zeg ik natuurlijk geen nee 😉 en loot dus graag mee.

 21. RianneWeerzomer Reply

  Leuk zeg! Ik wil mij dolgraag eens opsluiten in de badkamer 😉 Fem heb ik opgezocht via facebook.

 22. Ik volg de club, leuk! Wat een heerlijk pakketje voor deze drukke mama, daar ga ik heeeeeeeeeeeeeeeel hard voor duimen!

 23. Fijne prijs geef je weg! Echt een lekker mama kado, doe graag mee, volg Fem club oo facebook

 24. Claudia Diependaal Reply

  Ik ben je gaan volgen via Facebook en Instagram. Wat een verwennerij deze waanzinnige prijs!

 25. Marange Krouwel Reply

  Yes…ik heb ze geliked op facebook!! Fingers crossed

 26. Leuk! Ik zag meteen al een leuk artikel over romantisch weekend Groningen, ga gelijk lezen! Ik volg via IG

 27. Ik ben zooooooo trots op jou! Echt een heerlijk concept waar ik me totaal in kan vinden. En uiteraard doe ik mee want ik ben megaaaaaaa fan van Therme, mijn cleopatra’s secret lijn is bijnaaaaaa op haha! Die douche foams zijn zo hemels!!

 28. ilsiee prins Reply

  Wat onwijs leuk dat jij ook mee doet aan de bloghop! 😉
  Ik doe graag mee om mijn lieve mamsie te verrassen, ik zei het al eens..
  Ze moesten moederdag veranderen in lieve vrouwendag, hahaha misschien een leuke discussie ipv al die andere dingen waar ze momenteel zinloos over discuseren! 😉
  Ik doe mee
  Groetje Ilsiee

 29. Erg leuk zeg. ik volg je vanaf nu via FB en ga zeker regelmatig een kijkje bij je nemen. ook doe ik graag mee met je leuke winactie.

 30. Grete Karina Reply

  Wat een verwennerij, ik loot graag mee voor mijn moeder van in de 80.
  Zij is de inspirerende spil van onze hechte familie en staat altijd voor iedereen klaar.
  Ik ben fem.club natuurlijk meteen op Facebook gaan volgen.

 31. Wat een goede stap zeg! Heerlijk dat je nu nog meer plekken hebt om jezelf te kunnen zijn. Ik hop snel weer verder maar wil je eerst heeel veeeel succes wensen met je nieuwe stap.

 32. brants harry Reply

  doe graag mee voor deze heerlijke producten voor mijn vrouwtje

 33. Ohhh, die producten lijken me echt héérlijk! 😀
  Daar maak ik natuurlijk ook super graag kans op!

  Ik ben gaan volgen op Instagram en Pinterest.

 34. Wat een lief kaartje zit er bij dit geweldige pakket! Ik doe graag mee.

 35. van erum maria louisa Reply

  heerlijk verwend worden dat wil elke vrouw wel eens

 36. Nancy van Heck Reply

  Wat een heerlijke prijs ik doe graag mee ik volg fem club op facebook en printerest.

 37. Wat een leuke site, gefeliciteerd en veel succes ermee! 🙂 Ga zeker hier vaker op kijken! Ik volg je inmiddels op Instagram.
  En doe natuurlijk graag mee met je leuke winactie!

 38. Liesbeth Barto Reply

  Echt superleuk is dit, een verwennerij voor iedere moeder 🙂

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: