Home » Mijn favoriete kledingstuk: de damesjas!

Mijn favoriete kledingstuk: de damesjas!

Weet je wat ik stiekem altijd het allerleukste vind om te shoppen? Een jas! Een winterjas, zomerjas of een tussenjas: het maakt me niet uit! Elke damesjas die ik mag shoppen word ik blij van.

Weet je wat ik stiekem altijd het allerleukste vind om te shoppen? Een jas! Een winterjas, zomerjas of een tussenjas: het maakt me niet uit! Elke damesjas voor de winter of de zomer die ik mag shoppen word ik blij van.

Je ziet hem lekker vaak!

Waarom ik zo blij word van het shoppen van een jas? Nou, om te beginnen is een jas hét kledingstuk dat het meeste gezien wordt door anderen. Je kunt wel dat ene mooie shirtje of die ene mooie broek shoppen, maar hoe vaak heb je die nou aan? 1 keer per week? Met een jas is nat natuurlijk wel anders. Die draag je dagelijks en als je hem draagt, is de kans groot dat je bij anderen bent of andere mensen tegenkomt.
Jouw jas bepaalt dus voor een groot deel hoe jij eruit ziet en hoe mensen jou zien.

Booty in beeld of niet?

Daarnaast is een jas gewoon een van mijn favoriete kledingstukken omdat het heel veel verhuld! Ja, het is nu eenmaal zo: ik ben echt niet trots op ieder vetje aan mijn lijf. En in een shirtje zie je die vetjes nu eenmaal een stuk sneller dan door een jas heen. En het fijne aan een goede jas is dat hij perfect past bij jouw lichaam en lichaamsbouw. Hij accentueert de juiste lichaamsdelen. Ben je trots op je booty? Dan shop je een korte jas. Wil je juist liever je billen niet teveel in beeld, dan ga je voor een langer model jas.

Accessoires erbij

Een mooie jas kun je nog beter uit laten komen door er het juiste accessoire bij te scoren. Mijn grote favoriet is de sjaal. Ik heb dan ook minstens 5 sjaals, zodat ik altijd een sjaal heb die goed matcht bij mijn jas.
Behalve een sjaal kun je ook voor een mooie bijpassende tas gaan of een zonnebril die je in aan je jas hangt.

Denk aan die schoenen

Ok, ik moet toegeven dat er naast de jas nog een ander kledingstuk is dat je veel draagt en dat altijd te zien is. Dat zijn je schoenen natuurlijk! Denk bij het shoppen van een jas even kort na over welke schoenen je eronder wil dragen. Sneakers met een witte basiskleur passen al gauw overal onder, maar als je een hele nette jas koopt, is het wel handig dat je ook nette laarsjes of pumps hebt om erbij te dragen. Als je een uitgesproken kleur jas koopt is het wel zo fijn als je gekleurde schoenen er goed bij passen.

Is de jas ook jouw favoriete kledingstuk, of gaat jouw voorkeur toch naar een ander kledingstuk uit? Laat het me hieronder in de comments weten!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond