Home » Family Survival Planner – De familieplanner voor het hele gezin

Family Survival Planner – De familieplanner voor het hele gezin

Ben jij op zoek naar een mooie én fijne familieplanner? De The Original Family Survival Planner is de beste familieplanner en hij is prachtig vormgegeven!

Lijstjes en kalenders, twee dingen die je hier in huis in meerdere vormen terug kan vinden. Zo heb ik bijvoorbeeld lijstjes voor de boodschappen, verschillende kookrecepten, maar ook lijstjes naast mijn bed en op de eettafel met wat ik echt niet moet vergeten. Een agenda in de la, een planner op mijn telefoon, een memobord in de keuken, een kalender op de slaapkamers van de kinderen en een kalender op het toilet. Ergens hoop ik dat ik niet de enige mama ben waar je overal en nergens in huis lijstjes en kalenders terug kan vinden.

The Original Family Survival Planner

Dat de lijstjes overal terug te vinden zijn vind ik zelf alleen maar fijn. Maar een planner die voor iedereen duidelijk is door middel van plaatjes, stickers en tekst was meer dan welkom. Toen ik de The Original Family Survival Planner van uitgeverij Thoeris tegen kwam was ik blij verrast en wist ik dat ik deze overzichtelijke familie planner moest hebben. Dit kon nog wel eens dé familieplanner voor ons worden waardoor alle andere kalenders zouden komen te vervallen.

Stickers

Gelukkig kregen we de kalender al binnen aan het begin van de lockdown in december zodat ik hem direct kon invullen met alle afspraken, schoolmeets en thuiswerk. Zo bracht het direct alle agenda’s samen en maakte het elke dag in één oogopslag overzichtelijk voor iedereen. Zelf maak ik altijd tekeningetjes bij de feestdagen, verjaardagen en vakanties zodat het ook voor de jongsten hier in huis begrijpelijk is. Maar de Family Survival Planner heeft hier zelf iets op bedacht en heeft er zo’n 1000 stickers bij gedaan met verschillende activiteiten die je hiervoor kan gebruiken. Van buitenschoolse opvang tot de tandarts en van papa jarig tot verschillende vakanties.

18 maanden plannen

Het grappige was ook dat er in plaats van 12 maanden maar liefst 18 maanden in zitten, waardoor ik ook december nog kon invullen en niet hoefde te wachten tot januari zou beginnen. De kalender begint namelijk al in juli en eindigt in december het jaar daarop. Waardoor je zelfs de vakanties al door kan plannen. Hiervoor hebben ze een overzichtelijke pagina opgesteld met Nederlandse en Belgische schoolvakanties!

Vormgeving

Bij veel planners heb je een week per pagina en kan je per persoon inplannen. Bij de Family Survival Planner, plan je juist per maand en voor iedereen in hetzelfde vakje, hierdoor wordt het toch weer meer een kalender in plaats van een echte familieplanner waarbij iedereen zijn eigen kolom heeft. Persoonlijk vind ik deze vorm waarbij alle agenda’s samen komen in één vakje overzichtelijker. Mocht je per ongeluk iets verkeerd hebben opgeschreven dan zijn ook hier stickers voor te vinden die je over de dag heen kan plakken waardoor het niet meer opvalt. Elke maand is vormgegeven met kleurrijke avontuurlijke platen en zorgen er hier in huis voor dat de kinderen toch vaker op de planner kijken wanneer ze er langs lopen.

Ben jij op zoek naar een mooie én fijne familieplanner? De The Original Family Survival Planner is de beste familieplanner en hij is prachtig vormgegeven!

De nieuwe kalender

Voor hier in huis is het zeker de juiste planner. De enige andere kalender die nog wordt gebruikt naast de Family Survival Planner is het grote memobord in de keuken. Ook de kinderen vinden deze manier van plannen leuker omdat ze zelf de stickers kunnen plakken bij de voor hun belangrijke dagen.

Ben jij op zoek naar een mooie én fijne familieplanner? De The Original Family Survival Planner is de beste familieplanner en hij is prachtig vormgegeven!

Lees ook: De Happy planner••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond