Home » Altijd Blijven Spelen voor meer romantiek

Altijd Blijven Spelen voor meer romantiek

Een beetje romantiek kunnen we allemaal af en toe gebruiken nietwaar? Een klein poosje geleden nam ik mezelf voor om iets minder moeke te zijn, iets minder mamalou en meer samen met elkaar te doen. Zonder de kinderen dus. Waar we vroeger regelmatiger met z’n tweeën op pad gingen werd dat met twee kinderen steeds minder. Met een tripje naar Barcelona was de laatste keer natuurlijk wel memorabel te noemen, maar het werd weer tijd voor actie. Spijkers met koppen slaan. Over twee maanden hebben we gezinsuitbreiding en dan is samen er op uit gaan de eerste paar maanden wat mij betreft niet aan de orde. Waar laat je überhaupt drie kinderen?! 😉 Wonder boven wonder kwam Altijd Blijven Spelen “zomaar” op mijn tijdlijn voorbij.

Escaperoom voor de liefde

Je kent vast wel het concept van een escaperoom. (zo niet… link Wikipedia) Ik hou van Escaperooms en heb er ook een aantal gedaan. Varianten hierop hebben ook mijn interesse. Zo heb ik laatst niet uit een kamer proberen te breken, maar uit een stad. Geen escaperoom, maar escape city dus. Een Escaperoom voor de liefde had ik echter nog niet eerder van gehoord. Met mijn nieuwe voornemen in gedachten bekeek ik de website van Altijd Blijven Spelen eens aandachtig. Volgens de bedenkster van dit spel is het geen typische escaperoom;

In dit belevingsspel zitten niet teveel puzzels want daar ga je van in je hoofd zitten en de liefde zit nu eenmaal in je hart

Mooi verwoord toch?! Na het nodige geregel had ik een vrije dag, waren de kinderen onder de pannen en een plaatsje in het Altijd Blijven Spelen huis geboekt. Voor een maximaal effect was ons uitje tot het laatste moment een verrassing voor Benjamin. Omdat hij een papadag had, kon dit gelukkig ook. Hoewel niet veel puzzels, moest je er toch één kraken voor de toegang tot het pand. Per email kreeg ik namelijk een raadsel. Met de uitkomst hiervan verleen je jezelf toegang tot het pand, want een welkomstcomité is er niet. Alles voor een romantische beleving.

collage Escaperoom voor de liefde

Altijd Blijven Spelen

Eenmaal binnen in het middeleeuws pand hing er een heuse schatkaart voor ons klaar en met deze in de hand lieten we ons kamer voor kamer meevoeren. Kamers met klinkende namen als de 5 Zinnen kelder, de Muzekamer en de Betoverkast. Wat was dit een goed idee! Ik wil niet teveel verklappen, maar we lieten het lot ons liefdesliedje bepalen en ook mocht ik proeven van een heerlijk liefdesdrankje wat Benjamin voor mij gebrouwen had. Drie uur lang draaide het om ons, onze wensen en onze dromen.

We hebben gelachen, gepraat en zelfs gedanst. En gespeeld natuurlijk. Je moet altijd blijven spelen. Niet voor niets de kernboodschap van deze romantische belevenis. Deze fijne middag sloten we met een passende verrassing af.

Tip: vul vooral allebei van te voren de Altijd Blijven Spelen test in. Op basis hiervan vind je in één van de kamers jullie speelwijze.

Meer van mamaLou blogt:

•Betaalbaar houten speelgoed van de Lidl
Zwanger zijn en borstvoeding geven
•Column: Vroeger… toen alles beter was••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
    • Weet je wat het grappige is, de ervaring leert intussen dat mannen het zelf niet zouden verzinnen, maar als ze als verrassing meegenomen worden het, op een enkele uitzondering na, allemaal geweldig vinden. De escaperoom voor de liefde haalt de romantiek blijkbaar in iedere man omhoog 😉 Met plezier Coleta namens Altijd Blijven Spelen

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond