Home » Ervaring Nerf Delta Trooper

Ervaring Nerf Delta Trooper

Het is bijna 5 december. Op vele lijstjes zullen vast verschillende blasters van Nerf te vinden zijn. Onze kinderen mochten alvast een model testen; de Nerf Delta Trooper.

Inhoud

In de doos zitten verschillende onderdelen. De Delta Trooper bestaat uit

  • Basis gedeelte; dat stuk met de trekker
  • Magazijn; deze wordt aan de achterzijde van het basisonderdeel geklikt
  • Laadgedeelte; Een oranje vulpatroon waar 12 darts handmatig in gedaan moeten worden. Deze stop je aan de onderzijde in de Trooper
  • 12 darts
  • Verlenging; deze koppel je aan de voorzijde van het  basisonderdeel.

Als je alles aan elkaar hebt bevestigd is de Trooper maar liefst 70 cm lang! Echter kun je er ook darts mee lanceren vanuit enkel het basisgedeelte. Daardoor verandert hij dus ook van uiterlijk.

Lees ook: Inspiratie voor de vier cadeautjesregel

Gebruik

Bovenop de Delta Trooper zit een slede. Door deze naar achter en voren te halen en op de trekker te drukken, kun je 1 dart lanceren. Dit herhaal je dan steeds weer tot het laadgedeelte leeg is. Uiteraard kun je deze ontkoppelen om weer te vullen met 12 darts. Daarnaast kun je ook kiezen voor “snelvuur”. Je blijft de trekker ingeduwd houden en haalt veelvuldig de slede heen en weer. Op deze manier blijft hij ze achter elkaar lanceren in een sneller tempo. Tevens zit er een klepje bovenin de Trooper verwerkt. Mocht het nodig zijn kun je via dit luikje een dart verwijderen. Wij hebben hier nog geen gebruik van hoeven maken. Overigens is deze versie van Nerf zonder batterijen. Persoonlijk vind ik dat een pré. De darts overbruggen bij lancering best een flinke afstand én met kracht.

Onze ervaring; wat maakt het leuk?

Zowel onze kinderen als wij vinden het een aanrader. Zoals eerder aangegeven hebben er nog geen darts klem gezeten of anderszins. Het werkt gewoon goed. Ook is de Delta Trooper vrij licht van gewicht. Wel hebben we de afspraak dat er niet gericht mag worden op personen of apparaten.

Om er leuk mee te kunnen spelen hebben we diverse objecten waar ze de darts op kunnen afvuren. Denk aan een schoendoos, een “dartbord” of de rugleuning van de eetkamerstoel. We hebben ook twee Mighty Muggs in ons bezit. Darth Maul en K-2SO. Dit zijn hele leuke poppetjes om in het spel te gebruiken. Ze kunnen ook tegen een stootje, dus daar hoeven we ons dan ook geen zorgen om te maken.

Zijn er dan geen nadelen…? Onze zoon noemt er één: Voor hem is het lastig om de slede continue heen en weer te halen voor de functie van het “snelvuur”. Dan moet ik daarbij als kanttekening zeggen dat de leeftijd als 8+ is aangegeven. Onze zoon is bijna 7, wellicht dat het hem volgend jaar beter lukt. Maar dit mag de pret niet drukken.

Kortom; zou ik deze variant aanraden? Het antwoord is niet lastig te raden. Ja! Ondanks dat ik voorheen tegen dit soort speelgoed was, ben ik blij verrast. Mocht dit speelgoed bij je kind op zijn of haar sinterklaaslijstje staan? Hierover hoeft de sint geen twijfel te hebben, het is gewoon een goed product.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond