Home » Ervaring Musky DY28 Bluetooth Speaker | 8 Days of Christmas

Ervaring Musky DY28 Bluetooth Speaker | 8 Days of Christmas

Wat kun je aan je kind geven als ze alles al (lijken) te hebben? Juist….een nuttig apparaat. Denk bijvoorbeeld aan een wekker. Ik ken niemand zonder. Immers moet je op tijd op je werk komen, kinderen naar school brengen en ga zo maar verder. Wij kregen de kans om een bluetooth speaker uit te zoeken én te testen. Het werd de Musky DY28, een bluetooth speaker met touch sensor LED én wekkerfunctie.

Test Musky bluetooth speaker

Tijdens onze speurtocht tussen de bluetooth speakers op de website stuiten we op dit model. Het is dus niet alleen een bluetooth speaker en een (nacht-)lamp, maar het heeft ook een wekkerfunctie. Kwam dat even goed uit! Onze dochter wilde namelijk heel graag een wekker op haar kamer. Op deze manier kunnen we het allemaal mooi combineren. Scheelt weer, toch?

Het is een kubus van 10 x 10 x 11 cm (LxBxH).  Prima maat, al zeg ik het zelf. Aan de achterzijde zitten de ingangen voor USB, AUX, micro SD en on/off knop. Bovenop bevind zich het speakergedeelte en de knopjes om de instellingen te hanteren.

Lamp met touch sensor

Het licht schakel je in door het speakerrooster lichtjes aan te raken (touch-functie). De lichtintensiteit bepaal je zelf. 1 tikje is sfeer licht, 2 tikjes iets feller, 3 tikken op zijn felst. De 4e aanraking schakelt hem weer uit.

De bluetoothfunctie

Je kan via je smartphone, IPOD, of andere apparatuur met bluetoothfunctie muziek afspelen. Je zet daarvoor de Musky in de bluetooth modus. Dat doe je door meerdere keren op het MODE knopje bovenop te klikken. Je hoort dan “Bluetooth mode, please wait”. Door connectie te maken tussen bijvoorbeeld je smartphone en de Musky, kan je hierna muziek afspelen. De Musky wordt dan een muziek box.

Het geluid is goed. Bovenop zitten ook volumeknoppen. Dit werkt naar behoren.

Tevens zit er een sleepfunctie op. Door meerdere malen op de MODE-toets te drukken kun je hem instellen op 15, 30, 60 of 120 minuten waarna het afspelen van de muziek vanzelf uitschakelt.

Wekker/Klok

Ook de klok moet je nog instellen. Via de MODE-knop stel je de tijd, alarmtijd en datum in. Omdat dit allemaal via 1 knopje gaat kost het wel wat tijd. Eenmaal ingesteld schakelt de zichtbaarheid van de klok na verloop van tijd “uit” zodat je geen hinder ondervind van de lichtgevende cijfers. Persoonlijk vind ik dit een voordeel. Zodra je de wekker bovenop aantikt, springen de cijfers weer in beeld.

Het alarm is een standaard vogel-gefluit. Op zich prettiger wakker worden dan een enorme BIEB. Tevens kan je deze aanpassen naar eigen wens door op een micro-SD een melodie te zetten. Als de wekker gezet is, verschijnt er een belletje tussen de cijfers in het scherm.

Extra

De speaker is voorzien van een lithium-batterij. Deze moet je dus wel opladen….Anders verslaap je je alsnog. Overigens zat hij al wel opgeladen in de verpakking. Middels een micro-USB kabel is dat simpel te doen.

Ook zit er een AUX-kabeltje bij. Male to Male. Op deze manier kan je via deze kabel muziek overbrengen naar de speaker.

Conclusie

Voor deze prijs heb je een mooie multifunctionele speaker in huis. Onze dochter is blij; zij wordt elke ochtend door vogeltjes gewekt en wij hoeven haar niet meer wakker te porren. ’s Avond kan ze nog even een boek lezen middels het fijne licht. Daarnaast luistert ze nu haar eigen muziek, op haar eigen kamer. Win-Win toch?

8 Days of Christmas

En over winnen gesproken… Vandaag maak je kans op €25,00 shoptegoed. Wordt het een draagbare speaker waar de jeugd tegenwoordig zo verzot op is? Of toch snuffelen tussen de draadloze speakers voor jezelf?

•Laat een reactie achter waarin staat dat je meedoet
•Like de Facebookpagina van Bluetoothspeakercenter.nl
•Like mijn Facebookpagina

Voor een andere leuke winactie stuur ik je nu door naar Josan. Bij haar maak je kans op LOL Surprise Underwraps••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond