Home » Ervaring Minomana softshell 4 in 1 draagjas

Ervaring Minomana softshell 4 in 1 draagjas

Als je nu naar buiten gaat met je kindje in de draagdoek of draagzak is een draagjas, met de huidige temperaturen, hard nodig. Wat ik zo fijn vind, is dat er inmiddels vele mogelijkheden zijn die aansluiten bij je smaak en budget. Maar eerlijk is eerlijk sommige exemplaren ogen gigantisch en allesbehalve modieus. Ik was daarom stik benieuwd naar de nieuwe Minomana 4 in 1 softshell draagjas van Allesmama.nl. 4 in 1? Yes!

Multifunctionele 4 in 1 draagjas

Met een 4 in 1 draagjas kun je de jas op vier manieren dragen. Misschien zelfs wel vijf ook bedenk ik me nu. Als gewone jas, als je zwanger bent, op de rug en op de buik. Hiervoor komt de jas met twee verschillende inserts. Eén voor het dragen op de buik en als zwangerschapsinsert en één voor dragen op de rug. Omdat de jas met twee inserts komt, denk ik dat het misschien zelfs wel voor dubbeldragen geschikt is wat een vijfde manier van gebruik betekent. Dat heb ik nog niet kunnen uitproberen.

Minomana draagjas

Wat ik wel heb ervaren is dat de jas op zoveel verschillende plekken aan te passen is. Er zitten genoeg pull strings om de jas en accessoires aan te passen aan je postuur en dat van je kindje. Net zoals bij de vorige versie van deze jas onder aan de jas. Bovenin de inserts ter hoogte van de nek van je kindje en halverwege de inserts ter hoogte van de breedste punt. Ook de capuchons kun je lekker aantrekken zodat ze blijven zitten. Capuchons? Zeker! Twee stuks zelfs. Zowel voor ouder als kind. Geen overbodige luxe in Nederlands. Ze zijn trouwens beide afritsbaar. Zo kun je de kleinste capuchon makkelijk verhuizen van de ruginsert naar de buikinsert. Daar is goed over nagedacht. Ook heeft deze capuchon een soort van klepje voorop waardoor de capuchon ook iets van een petje wegheeft. Fijn als extra bescherming tegen regendruppels. De touwtjes zijn lang waardoor je zelf de capuchon van je kindje op kan trekken. Tenzij je barbamama achtige talenten hebt, moet je deze handigheid wel toejuichen.

Softshell draagjas

Met het oog op de temperaturen wanneer je een draagjas aantrekt, zijn er naast de capuchons nog meer prettigs bedacht. Zo heeft de jas aan het eind van de mouwen een stukje verlenging met duimgaten. En de buikinsert heeft een stukje dat je nek bedekt. De jas zelf is van softshell waardoor hij wind- en waterdicht is. De vorige Minomana draagjas vond ik een stuk dunner en daardoor niet heel geschikt voor de echt koude dagen, maar deze jas is duidelijk warmer gevoerd. Ook op een koude dag blijf je samen met je baby warm.

Specificaties Minomana softshell draagjas

Dus winddicht, waterdicht, warm, multifunctioneel en verder ook alleen maar superlatieven. Is er nu echt niets negatiefs te melden? Eigenlijk niet echt. De ritsen zijn overigens wel absoluut een enorme verbetering. Die vond ik op een gegeven moment op de andere jas toch iets te fijntjes waardoor dichtritsen soms wat stroef ging. Dat is nu met deze 4 in 1 draagjas absoluut niet zo. Hoewel ik mezelf daarnaast in eerste instantie heel log en lomp voelde, verdween dat gevoel meteen toen ik de foto’s terugzag.

Win een draagjas van Allesmama.nl

De Minomana softshell draagjas is gewoon een super fijne draagjas. Ik ben heel blij dat ik deze van Allesmama.nl heb kunnen testen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs (gemêleerd) en rood. Op Alles Mama kun je terecht voor draagdoeken, draagzakken, maar ook draagvesten en draagjassen. En in samenwerking met Allesmama.nl mag ik deze zelfde draagjas verloten onder de lezers van mamaLou blogt.

• Volg mamaLou blogt op Facebook
• Volg Allesmama.nl op Facebook
• Laat hieronder weten dat je meedoet

Ik waardeer het enorm als je het bericht op Facebook een duimpje omhoog geeft, deelt met je vrienden of een andere draagmama middels een tag hiervan op de hoogte stelt. Hoe verder mijn bereik, hoe vaker ik zulke toffe acties mag organiseren.

Kun je niet wachten tot de uitslag van de actie en wil je de jas meteen aanschaffen? Dat kan nu met €20,00 korting met de code KERST2018.

 

Langdurige samenwerkingen zijn zo waardevol. Ik heb eerder met Allesmama.nl mogen samenwerken:

Review softshell draagjas Minomana van Allesmama.nl + winactie (gesloten)
Review draagvest Faith + winactie
Draagjassen en vesten; het is weer die tijd van het jaar••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Wauw, zeg! Ik ben een echte draagmoeder; zowel mijn kids als ik vinden het heerlijk! Zo’n prachtige en handige jas zou zeer van pas komen! Ik doe mee!

 • Ohhh, deze is gaaf!! Ik ben momenteel zwanger en wil graag meer gaan dragen. Heb gekeken naar geschikte jassen, maar nog niks moois gevonden. Ik zou hem dus eerst als zwangerschapsjas gebruiken en daarna als draagjas, ik hoop enorm dat ik win!

 • WoW! Wat sluit deze mooi aan onder je kindje. Ik ben nu net een vliegdekschip voor vier oorlogsvliegtuigen 😉 Door afvallen is mijn jas te groot geworden. In deze zie je billen! Whoppa!

 • mijn vorige reactie liep vast dus even opnieuw proberen 🙂

  mijn kleine man van bijna 3 word nog meerdere keren per dag gedragen. omdat ik overdag alles lopend of met de fiets doe is dragen gewoon super handig. het is maar een klein ventje van 88cm dus die beentje willen nog niet altijd hele stukken lopen. wat zou het heerlijk zijn om deze winter lekker samen in 1 jas te kroelen!
  in de draagzak/doek, hop op de rug jas erover en gaan, geen gedoe met opgepropte jassen oid. ik vind hem op de fotos ook heel mooi aansluiten en de voeten en beentjes zijn lekker warm bedekt (super pluspunt).
  wij gaan duimen!!

 • Oh wat een gewéldige jas is dit zeg. Ons kindje is er nog niet, maar met deze jas zie ik er helemaal naar uit om dat kleintje weer gezellig te dragen. Ik heb nog nooit met een draagdoek op de rug gedragen, wel op de buik.
  Mooie foto’s trouwens, Ik hoop dat ons kindje op die van jou gaat lijken, wat een knapperd zeg.

 • Jaaa! Ik zou ‘m graag winnen! Nu met zwangerschapsinsert en dan straks als de baby er is voor buik en rugdragen ❤️

 • Wauw wat een gave jas. Met 4 kinderen zit de jongste regelmatig in de draagzak of doek. Ik heb nu alleen een draagvest en met deze temperaturen is dat toch best nog wel frisjes. En dan nog niks gezegd over de regenachtige dagen.

  Fingers crossed

 • Sinds ik zwanger ben van m’n tweede kindje zeg ik al dat ik graag een draagjas wil aanschaffen. Lijkt me super handig om m’n kleinste spruit te kunnen dragen en zo mijn handen ook steeds vrij te hebben voor mijn dochtertje. Haar heb ik ook vaak gedragen maar dat was dan steeds een geknoei met onze jassen tegen elkaar. Als ik deze zou winnen zou ik al kunnen beginnen met het dragen van mijn dochtertje die nu 13 maanden oud is en binnen 5 maanden met haar broertje/zusje die er dan bijkomt! 😀

 • Wauw wauw wauw! Ik waag heel graag een poging! Voor onze Toddler nu of voor onze kleine erwt in de toekomst… Onze lieve peuter en ik zijn samen nog altijd dol op dragen, dus dit zou een perfect cadeau zijn!

 • Graag! Heb een draagjas gehad, maar deze is stuk gegaan. Een nieuwe zal erg welkom zijn. Zeker omdat we hem de komende tijd weer veel zullen gaan gebruiken voor ons jongste dochtertje van net 4 maand.

 • Wat een leuke jas! Wij doen graag mee, nu het buiten koud is dragen we bijna niet meer omdat het te koud en en we missen het heel erg.

 • Ohh wat supergaaf en zou graag willen meedoen met deze gave actie! Komt goed uit voor de kleine in m’n buik die ik elk moment kan verwachten! We duimen heel hard!

 • Ik zou supergaag meedoen aan de winactie voor de draagjas!
  Heb draag mijn dochter van 1 graag op me rug maar met winterjas echt niet te doen..

 • Wat een mooie winactie. Lijkt me erg fijn om onze dochter van 1 jaar te dragen. Na je review ben ik helemaal enthousiast.

 • Ik zou super graag deze jas winnen! Ik zoek al heel lang een goeie. Maar er zijn er zo weinig die voldoen aan mijn wensen (dat stukje bij de nek, buik én rugdragen, lange jas), dat dat niet meevalt. Ook nog een goeie kleur! En hij zit je heel goed! Mooie foto’s!

 • Ik doe graag mee aan deze actie. Dat komt ontzettend goed uit, gezien ik nu alleen een draagvest heb die best wel koud wordt met dit weer, en niet waterdicht is.

 • Wat een super actie!!Hij staat je echt leuk!! Ik herken zooo wat je schrijft! Ik ben in ontelbare winkels geweest maar wat ik ook aantrok, het zag er niet uit of ik zag er uit als een koe! Precies zoals ik me voelde.. Terwijl ik het zo heerlijk vind mijn kleintje bij me te dragen doe ik dat nu ( buiten) al weken niet meer door de kou. Ik duim zo hard voor deze jas!!!

 • Een perfecte manier om je kleintje en jezelf natuurlijk toch lekker warm te houden! Ideaal dat de armpjes en voetjes van de kleine ook lekker warm blijven, eigenlijk gewoon het hele lijfje! En dat is wel nodig met dit weer!! Wij hebben de draagzak sinds kort maar kunnen hem nu al niet meer weg denken. Wat raak je hier snel aan gewend zeg! Heel de dag heerlijk knuffelen met je kleintje! Wij zouden het ideaal vinden als we de draagzak ook buiten zouden kunnen gebruiken dus doen graag mee

 • Wat een enorm gave winactie.. ik ben al een tijdje opzoek naar de perfecte jas.. die je er inderdaad niet als zeekoe uit laat zien..want dst zie ik er nu hoogzwanger al genoeg uit.
  over 2 weekjes mag ik bevallen van ons regenboogwondertje.. ik kan niet wachten ..maar aangezien grote broer ook naar de opvang gebracht moet worden en het dan januari is voorzie ik niet veel lekkere warme dagen..
  Dus hoe fijn zou het zijn als ik de kleine lekker warm tegen mij aan kan dragen met deze mooie jas..
  Ik doe dus heel graag mee en zal straks in het facebook bericht wat mede draagmamas taggen!
  Liefs x

 • Leuk en fijn om zo te lezen. Ik doe mee met de winactie. Lijk me zo fijn om mij kindje zometedn mee te kunnen dragen heb al een draagvest maar een jas is zeker een must zometeen met het koude weer.

 • Wat een mooie en comfortabele draagjas! Ontzettend graag een kansje om ons zoontje hier lekker in warm te houden tijdens het dragen!

 • Hi
  Ik doe ook graag mee, ons zoontje is nu 3 maanden oud en wordt vol op gedragen. Aangezien ik ook onze dochter(s) op de fiets van school moet halen is een warme draagjas geen overbodige luxe. Zo kan hij makkelijk en warm van het schoolplein in de bakfiets en omgekeerd. En uiteraard ga ik er nog vele jaren plezier van hebben want we zijn een echt draag gezin

 • Bedankt voor de review, ik ben om! Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb al via Facebook gereageerd, is dat ok? 🙂

 • Dat klinkt goed! Ik draag m’n jongste ook graag, daarvoor ben ik nog op zoek naar een fijne jas. Die heb ik zojuist gevonden 🙂

 • Super mooie jas! Ik kan hem goed gebruiken . wil m’n meisje graag dragen, maar heb geen geschikte kledij voor dit weer helaas. Daarom is het dragen nu een beetje over terwijl ik het juist zoo graag doe!

 • Ik doe heel graag mee voor zo’n prachtige grijs gemêleerde draagjas! Ik heb hem nu niet en mis met het kouder wordende weer de warmte en beschermende gevoel die ik mijn zoontje hiermee kan geven!!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond