Als je nu naar buiten gaat met je kindje in de draagdoek of draagzak is een draagjas, met de huidige temperaturen, hard nodig. Wat ik zo fijn vind, is dat er inmiddels vele mogelijkheden zijn die aansluiten bij je smaak en budget. Maar eerlijk is eerlijk sommige exemplaren ogen gigantisch en allesbehalve modieus. Ik was daarom stik benieuwd naar de nieuwe Minomana 4 in 1 softshell draagjas van Allesmama.nl. 4 in 1? Yes!

Multifunctionele 4 in 1 draagjas

Met een 4 in 1 draagjas kun je de jas op vier manieren dragen. Misschien zelfs wel vijf ook bedenk ik me nu. Als gewone jas, als je zwanger bent, op de rug en op de buik. Hiervoor komt de jas met twee verschillende inserts. Eén voor het dragen op de buik en als zwangerschapsinsert en één voor dragen op de rug. Omdat de jas met twee inserts komt, denk ik dat het misschien zelfs wel voor dubbeldragen geschikt is wat een vijfde manier van gebruik betekent. Dat heb ik nog niet kunnen uitproberen.

Minomana draagjas

Wat ik wel heb ervaren is dat de jas op zoveel verschillende plekken aan te passen is. Er zitten genoeg pull strings om de jas en accessoires aan te passen aan je postuur en dat van je kindje. Net zoals bij de vorige versie van deze jas onder aan de jas. Bovenin de inserts ter hoogte van de nek van je kindje en halverwege de inserts ter hoogte van de breedste punt. Ook de capuchons kun je lekker aantrekken zodat ze blijven zitten. Capuchons? Zeker! Twee stuks zelfs. Zowel voor ouder als kind. Geen overbodige luxe in Nederlands. Ze zijn trouwens beide afritsbaar. Zo kun je de kleinste capuchon makkelijk verhuizen van de ruginsert naar de buikinsert. Daar is goed over nagedacht. Ook heeft deze capuchon een soort van klepje voorop waardoor de capuchon ook iets van een petje wegheeft. Fijn als extra bescherming tegen regendruppels. De touwtjes zijn lang waardoor je zelf de capuchon van je kindje op kan trekken. Tenzij je barbamama achtige talenten hebt, moet je deze handigheid wel toejuichen.

Softshell draagjas

Met het oog op de temperaturen wanneer je een draagjas aantrekt, zijn er naast de capuchons nog meer prettigs bedacht. Zo heeft de jas aan het eind van de mouwen een stukje verlenging met duimgaten. En de buikinsert heeft een stukje dat je nek bedekt. De jas zelf is van softshell waardoor hij wind- en waterdicht is. De vorige Minomana draagjas vond ik een stuk dunner en daardoor niet heel geschikt voor de echt koude dagen, maar deze jas is duidelijk warmer gevoerd. Ook op een koude dag blijf je samen met je baby warm.

Specificaties Minomana softshell draagjas

Dus winddicht, waterdicht, warm, multifunctioneel en verder ook alleen maar superlatieven. Is er nu echt niets negatiefs te melden? Eigenlijk niet echt. De ritsen zijn overigens wel absoluut een enorme verbetering. Die vond ik op een gegeven moment op de andere jas toch iets te fijntjes waardoor dichtritsen soms wat stroef ging. Dat is nu met deze 4 in 1 draagjas absoluut niet zo. Hoewel ik mezelf daarnaast in eerste instantie heel log en lomp voelde, verdween dat gevoel meteen toen ik de foto’s terugzag.

Win een draagjas van Allesmama.nl

De Minomana softshell draagjas is gewoon een super fijne draagjas. Ik ben heel blij dat ik deze van Allesmama.nl heb kunnen testen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs (gemêleerd) en rood. Op Alles Mama kun je terecht voor draagdoeken, draagzakken, maar ook draagvesten en draagjassen. En in samenwerking met Allesmama.nl mag ik deze zelfde draagjas verloten onder de lezers van mamaLou blogt.

• Volg mamaLou blogt op Facebook
• Volg Allesmama.nl op Facebook
• Laat hieronder weten dat je meedoet

Ik waardeer het enorm als je het bericht op Facebook een duimpje omhoog geeft, deelt met je vrienden of een andere draagmama middels een tag hiervan op de hoogte stelt. Hoe verder mijn bereik, hoe vaker ik zulke toffe acties mag organiseren.

Kun je niet wachten tot de uitslag van de actie en wil je de jas meteen aanschaffen? Dat kan nu met €20,00 korting met de code KERST2018.

 

Langdurige samenwerkingen zijn zo waardevol. Ik heb eerder met Allesmama.nl mogen samenwerken:

Review softshell draagjas Minomana van Allesmama.nl + winactie (gesloten)
Review draagvest Faith + winactie
Draagjassen en vesten; het is weer die tijd van het jaar

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: