Home » Ervaring met Photoshop cursus van Grafische Cursussen

Ervaring met Photoshop cursus van Grafische Cursussen

Photoshop cursus volgen bij Grafische Cursussen

Na school ben je nog lang niet uitgeleerd. Je krijgt wellicht nieuwe interesses, breid je kennis graag uit of kun je zelfs laten omscholen. Het volwassenenonderwijs is dan ideaal. In mijn geval kun je wel zeggen dat er sprake was van al het voorgenoemde. In mijn huidig werk als eigenaresse van een webshop krijg ik steeds vaker te maken met grafische vormgeving en de wens om een Photoshop cursus te volgen was dan ook groot.

Grafische Cursussen

Ik was dan ook erg blij met de samenwerking met Grafische Cursussen waarbij ik de cursus Photoshop Basis heb gevolgd. Mijn ervaring hiermee deel ik graag in dit artikel. Grafische Cursussen organiseert, zoals de naam al zegt, diverse cursussen op het grafisch vlak. Denk aan Adobe programma’s als Photoshop, Illustrator, InDesign, maar ook videobewerking en WordPress. Speerpunt van het aanbod is toch wel de jaarcursus Grafische Vormgeving waarbij je jezelf na het volgen hiervan Grafisch Vormgever kan noemen. De hoofdlocatie is Amsterdam, maar sommige cursussen zijn ook te volgen in Utrecht, Den Haag en Breda.

Cursus Photoshop

Voor de cursus Photoshop Basis toog ik tweemaal naar Amsterdam voor een lesdag. De les locatie was heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tijdens deze cursus leerde ik van Angelo Spiler onder andere hoe je lagen maakt, de theorie achter pixels en resolutie en het optimaliseren van je afbeeldingen voor het web of drukwerk. We leerden niet alleen hoe je dit doet, maar vooral waarom dit allemaal zo belangrijk is. Wat zo fijn was, was dat er ook ruimte was om iets te leren dat aansluit bij je eigen behoefte. Zo was er een cursist die graag meer over het retoucheren wilde weten. Hier nam Angelo de tijd voor. Het voert te ver door om hier alles te bespreken wat aan de orde kwam, maar ik heb echt het gevoel dat ik de basis van Photoshop onder de knie heb.

Waar ik hiervoor nog nooit met Photoshop heb gewerkt, kan ik er nu mee uit de voeten. Dit komt me zowel voor mijn werk van pas alsmede privé. Zo heb ik voor de taart van mijn zoontje een foto vrijstaand gemaakt om de lelijke achtergrond weg te werken. Het was niet perfect, maar ik weet nu hoe het moet. Nu is het een kwestie van vlieguren maken en oefenen oefenen en blijven oefenen.

Waarom kiezen voor Grafische Cursussen

Een groot voordeel van een cursus volgen bij Grafische Cursussen is dat je nog tot 3 maanden na het volgen van de cursus per mail terecht kunt met vragen. Ook de lekkere lunch, die je zelf mag kiezen, is het benoemen waard. Tot slot heb ik genoten van de bevlogenheid van de docent. Er stond daar iemand die met plezier zijn kennis over Photoshop met ons deelde.

Jezelf blijven ontwikkelen

Door het volgen van deze cursus heb ik mezelf weer een stukje verder ontwikkeld. Iets wat ik erg belangrijk vind. Iets nieuws leren, nieuwe mensen leren kennen en aan mezelf werken vind ik erg waardevol.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond