Home » Ervaring met Crayola Crayon Pen

Ervaring met Crayola Crayon Pen

Wij mochten weer iets moois testen! Dit keer: De Crayola Crayon Pen. Ik ben altijd creatief geweest. Ik hou van knutselen en tekenen, ook al kan ik eigenlijk helemaal niet mooi tekenen maar dat mag de pret niet drukken. Dyniel zit nu ook in zijn fase dat die eigenlijk elke dag wel vraagt of die mag kleuren. Wie weet word hij net zo creatief.

Crayola Crayon Pen

Ik was daarom super enthousiast toen deze doos binnen kwam! Maar wat is het nu eigenlijk? Zoals de naam al zegt: het is een soort pen. Je steekt deze met een kabeltje in het stopcontact waardoor hij verwarmd. je kunt dan stukjes wasco’s in een opening stoppen en deze worden vloeibaar en dan kun je de pen gebruiken! Super leuk want je kunt dus oneindig veel kleuren combi’s maken én het droogt wat dikker op waardoor je een heel ander effect krijgt dan gewoon met wasco’s kleuren.

De Crayola Crayon Pen gebruiken

De Crayola Crayon Pen* komt met een houder, ook handig. Zo hoef je het niet de hele tijd vast te houden. Je krijgt er 8 kleurtjes bij, dit zijn gewoon standaard kleurtjes. Maar je kunt natuurlijk altijd meer wasco’s bestellen! Deze zaten in ons pakketje er al bij. Hele leuke mooie kleurtjes én er zit een tool bij waardoor je ”gemakkelijk” het papiertje van de wasco’s kan halen. “Gemakkelijk” ja, je moet namelijk even begrijpen hoe je de pen precies gebruikt, maar als je het dan eenmaal snapt, werkt het top en harstikke handig.


Zodra je de kabel van de Crayon Pen in het stopcontact steekt, begint er een rood lampje te branden. Wanneer deze groen word is die goed opgewarmd en kun je hem gebruiken. In de doos zit een blaadje waar je op kan oefenen: super fijn, want hoe simpel het er misschien uit ziet, het is toch wel even gek zo’n ding! Dit is dus geen ding om even netjes dingen in te kleuren, maar het geeft wel een super tof effect. Het ziet er heel anders uit. In de doos zitten ook nog 2 “kleurplaten”. Deze heb ik hierna gebruikt. Zoals ik al zei: het ziet er anders uit dan andere creaties die ik ooit heb gemaakt maar toch vind ik het er super leuk uitzien! Je kunt de pen op meerdere materialen gebruiken. Denk aan gewoon papier maar ook glas, canvas, hout etc.

Ervaring met Crayola Crayon Pen

De pen zelf wordt warm, maar niet extreem waardoor je hem dus gewoon vast kunt houden. Je moet hem wel goed rechtop houden en de kleurtjes drogen snel, waardoor je het dus niet uitveegt. Op de doos staat vanaf 8 jaar geschikt, Dyniel is dus nog echt te klein, al vond hij de tekeningen wel mooi dus tot die tijd, ga ik hem vaker gebruiken. Enige kleine nadeeltjes aan de pen: het is moeilijk om in te schatten hoeveel wasco je nodig hebt en hoeveel er nog in de pen zit maar al met al: een leuk ding en zeker voor de creatieve kindjes en mensen zeker een aanrader!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond