Home » Ervaring met Leopard is a Neutral van Artipoppe

Ervaring met Leopard is a Neutral van Artipoppe

Artipoppe Leopard, hij is er in heel veel verschillende kleur- en stof combinaties. Toch is er een handje vol Leopards die tot de basiscollectie behoren. Zo ook ‘Leopard is a neutral’. En mooie donker bruine doek met zwarte Leopard print.

Leopard is a neutral van Artipoppe

Twee draagdinnen werden nog voor mij verliefd op de Leopards en brachten mij ermee in aanraking. Bescheiden begonnen we allemaal met een bruine leopard doek. Ikzelf vind het een fantastische print. Heerlijk op het randje van ordinair maar ook enorm stijlvol tegelijkertijd. Van een vriendin heb ik ‘Leopard is a neutral’ eens geleend. Na een keer knopen wist ik genoeg, deze wilde ik aan mijn stash toevoegen! Wat een geweldig mooie en fijne doek. Deze doek is 100% katoen. Doordat hij vrij dun is, is hij luchtig maar tegelijkertijd is het een sterke doek. Ik weet van anderen dat het ook nog eens een doek is die snel zacht wordt. Ik kocht tweedehands een maatje 4 van deze beauty.

In mijn nopjes was ik ermee!

Het was in het voorjaar en ik vond de doek perfect. Hij was niet te warm en fijn te knopen. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik niet iemand van de hele dikke doeken ben. ‘Leopard is a neutral’ is met zijn 270g/m2 perfect wat mij betreft. Zowel mijn dochter van een half jaar oud als ook mijn bijna 3 jarige dochter kon ik fijn in deze doek dragen.

Vertwisten

Ik begon op een gegeven moment wat lengte te missen en besloot dat ik Leo ‘zo noemden we hem al snel allemaal in huis’ mocht upsizen. Ik verkocht mijn 4 en liet vanaf HQ (HeadQuarters-red) een nieuwe 6 komen. In diezelfde tijd zag ik een costum tweelingdrager voorbij komen in een leopard print. Ik werd spontaan verliefd en ben de opties gaan bekijken.

Ik ben geen tweeling mama maar dezelfde maakster heeft ook de Twist ontwikkeld. In mijn ogen de ideale draagzak. Hij kan namelijk van maat 50 tot 116. En met 2 meiden, in allebei hun eigen maatje leek me dit perfect. Ik hoefde niet na te denken welke doek er vertwist ging worden, dat was Leo! Juist die kruising tussen stoer, stijlvol en een ini mini tikkeltje ordi zoals ik dat altijd zeg vind ik heel erg gaaf.

Lees ook: Van newborn tot kleuter dragen met de Twist

Gewild printje

Vind je de print gaaf maar de kleur wat saai? Je kunt je lol op! Artipoppe bracht meer dan 30 verschillende leopards op de markt. Allemaal met hun eigen kleur en blend. Van roze tot blauw tot alle kleurtinten bruin en grijs. En omdat de print zo in trek is, zien we steeds meer merken die doeken uitbrengen met deze print. Beestachtig gewild zullen we maar zeggen! Hier een absolute blijver en stiekem lonkt ook de lichtere variant, Leopard Mania, ook steeds meer naar mij!


Meer van mij:

Dragen, dragen, alle dagen
Draagdoeken kopen
Naar Portugal op vakantie: Zon, gezelligheid en natuurlijk de onmisbare draagdoeken••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond