Home » Ervaring furReal Ricky mijn Truc-Pup van Hasbro

Ervaring furReal Ricky mijn Truc-Pup van Hasbro

Toen Mila Ricky voor het eerst zag een paar maanden geleden was het liefde op het eerste gezicht. Toen ze onlangs een grote doos met het hondje er in mocht openmaken, herkende ze ‘m dan ook direct! Er werden aardig wat rondjes door het dolle door de kamer heen gesprongen kan ik je vertellen. Daar word ik dan weer heel blij van. Ricky the Trick-Lovin’ Pup (in het Nederlands Ricky mijn Truc-Pup) zoals hij voluit heet, is een furReal friend. Net als de andere vriendjes is hij zacht, knuffelig en heel interactief. Ricky is een superslimme speelgoedhond die veel trucjes kent.

Speelgoedhond met trucjes

Het knapst vind ik het trucje dat hij met z’n botje kan. Als je het botje op zijn neus legt, dan kan hij op commando zo dat botje in zijn mond laten glijden. Echt waar! Niet alleen de kinderen waren onder de indruk zoals je leest. 😉 Ricky heeft trouwens een aantal reageerzones op zijn lijfje. Als hij daar geaaid wordt of er wordt op gedrukt dan reageert hij hierop. Als je hem voert met de meegeleverde snacks en hem daarna over zijn rug aait, dan zal hij de snacks weer uitpoepen of een scheetje laten. Hilariteit alom natuurlijk hier onder de kinderen. Ricky heeft trouwens ook een vriendje: Cubby. Een beer van FurReal Friends.

Lees ook: Bizzy Bubs Luxy kwam, zag en pakte ons in

Ricky kan ook zachtjes blaffen en trappelen. Je kunt hem laten zitten of juist liggen. Dit doe je trouwens gewoon handmatig. Hij klikt vanzelf in de juiste houding vast. Raak je Ricky op zijn bovenlip aan, dan zal hij je verwennen met een heleboel hondenkusjes. Deze knapperd kan ook een high five geven met een pootje.

Helaas heeft hij alleen één van mijn nieuwe opbergmandjes ingepikt. Een hondje heeft natuurlijk wel een hondenmand nodig. Aldus Mila. Het is overigens geen formaat chihuahua. Hij is ruim 36 centimeter hoog en ruim 35 centimeter lang. Een fors hondje. Voor je met hem kunt spelen, moeten er wel eerst batterijen in. Die zijn niet inbegrepen, dus zorg dat je die alvast hebt.

Lees ook: Disney Toet Toet Auto’s; vrolijk, leerzaam en een vleugje nostalgie

Ervaring met speelgoedhond Ricky van Hasbro

Wil je kind iets om voor te zorgen? Een kameraadje waarmee je kunt knuffelen, tegen kunt praten en die ook reageert? Speelgoedhond Ricky zou een ideaal vriendje zijn. Hij is zacht, schattig en eigenlijk ook wel heel erg slim. Ze lopen alle drie hier met hem weg. Van zijn trucjes moet je lachen en zijn zachte hondenkusjes laten je smelten.

Ook leuk:

Inspiratie voor de vier cadeautjesregel

Multiculturele pop met zacht lijfje om te dragen

We hebben Ricky in ruil voor dit artikel ontvangen.
Het artikel heeft affiliatelinks.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond