Home » Er was eens…. een klein schattig girafje.

Er was eens…. een klein schattig girafje.

Door haar vorm, ze had een bijzonder lange nek moet je weten, was ze het favoriete speeltje van heel veel kindjes. Menig onschuldig kinderhandje heeft ons Sophie, zo heet ze, stevig tegen zich vastgeklemd. Er troost uit geput en er zelfs tandjesleed mee verzacht.
 

Nieuws van Sophie

 
Sophie is niet alleen al decennialang bemind, maar ook bekend. Onlangs nog domineerde dit lieve langnekje het nieuws. Ongerust zoals alleen ouders dat kunnen zijn, namen enkelen het schimmelnieuws heel serieus. Rigoreus serieus! Gelukkig heeft het nieuws mij bereikt dat ons Sofietje niet alleen de hoofdrol speelt in dit plastic diertjesleed, maar ook in diverse leuke boekjes.
 
Lees ook: Tip: de leukste baby voelboekjes
 


 

Baby voelboekje

 
Kleurige, stevige en uitnodigende kinderboeken die perfect aansluiten bij de belevingswereld van baby’s en peuters. Een voelboekje speciaal voor onze allerkleinste oogappels. Middels stofjes met verschillende texturen nemen niet alleen Sophie, maar ook haar vriendjes je kindje mee op ontdekkingstocht.
 
Lees ook: mijlpaalkaarten 2.0
 

Kiekeboe pop-up boekje

 
En Sophie groeit mee. Met het pop-up boekje wordt voorzien in de behoefte van een dreumes om nieuwe woordjes te leren en ook aan kleuren herkennen is gedacht. De welbekende nieuwsgierigheid van onze ukkies wordt hierbij trouwens niet uit het oog verloren. Kiekeboe is namelijk ook een flapjesboek. Onder elke flap wacht als verrassing een mooie pop-upafbeelding.
 


 

Een mijlpaal

 
Aan deze serie boeken zijn recent een tweetal boeken toegevoegd. Deze zijn speciaal voor de ouders. In Baby’s eerste dagboek en Mijn baby album (met slinger en groeimeter) wordt stilgestaan bij alle mijlpalen in het leven van een baby. De eerste hapjes, stapjes en ook de feestdagen kunnen opgetekend worden. Schrijf de mooiste verhalen over je baby op opdat je van gebeurtenissen mooie herinneringen kan maken. Leuk voor nu en ideaal als naslagwerk voor later. Er was eens…
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond