Home » Er gaat niets boven Groningen | De zevende dag in 7 foto’s #2

Er gaat niets boven Groningen | De zevende dag in 7 foto’s #2

Zondagmorgen werd ik wakker zonder een kinderelleboog in mijn nek, mijn dekens ingepikt of opgekruld in een hoekje van het bed. We waren namelijk een nachtje weg met z’n tweeën. We proberen regelmatig met z’n tweeën een citytripje te doen. Uit gemak kozen we weer voor Groningen. Mijn moeder woont er niet zo ver vandaan en mocht het niet gaan met de kinderen, kunnen we er zo zijn. En ook niet onbelangrijk, Groningen is zo’n toffe stad.

Na het ontbijt zijn we opnieuw de stad in gegaan, nu voor een stadswandeling. De wandeling haalden we uit een Time to Momo gids (voorheen 100% reisgids). Deze gidsen zijn echt ons favoriet. Ook leuk om ze te sparen.

We zijn een paar keer van de route afgeweken om een cadeautje te kopen voor een jarige en om een kijkje te nemen bij Musjes. Als draagmama kun je eigenlijk niet in Groningen zijn en niet even langsgaan. Wat een toffe winkel. Ik kwam ogen (en helaas ook tijd) tekort. We kochten nog iets leuks voor de kinderen en vlogen er weer vandoor. Niet voordat ik even heb gewobbeld natuurlijk.

De kinderen waren bij mijn moeder in goede handen en hebben zich prima vermaakt. Erg fijn dat het goed is gegaan. Omdat Bas nu waterpokken heeft, was dat nog wel even spannend. We konden het hotel niet annuleren en mijn moeder wilde echt heel graag de kinderen bij haar hebben, dus we besloten het gewoon te proberen. Lang verhaal kort: ze sliepen daar beter dan ze thuis doen. Tuurlijk!

Het was heel het weekend, maar vooral zondag heerlijk weer. Thuis gekomen hebben ze nog even buitengespeeld. En ik kon even bijbeppen met de buurvrouw. Met Koningsdag gaan we samen op de vrijmarkt staan en er moest een plan de campagne komen. Mijn eerste keer. Ga jij ook een kleedje uitslaan? Tips?

Even vals spelen met deze collage hoor. Ik deed mee met Echte Post Is Cool. Een initiatief van Northflix en Monsieur Mango waarbij je, onder het mom van echt post ontvangen is zoveel leuker, een pakketje samenstelt voor iemand die je niet kent. Zaterdag was het uitpakdag en was #echtepostiscool trending op Twitter. Omdat we weg waren, kon ik pas zondag een foto maken.

Ik kreeg een pakketje van Marit van Turquoisify. De pakjes had ze allemaal prachtig ingepakt. Ik kan weer even vooruit met kaartjes maken. Superleuk! Zelf mocht ik shoppen voor Marloes van Mevrouw Marloes. Benieuwd wat er in mijn pakket voor haar zat? (Klik!)

Veel te snel kwam er een eind aan een fijne dag en heerlijk weekend. Nadat de kindjes onder de douche en in bad waren geweest, mochten ze hun cadeau uitpakken. Bij Musjes hadden we Het kind van de Gruffalo gekocht. Blije kindjes.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond