Home » Elektrische mamafiets kopen? Dit zijn je mogelijkheden

Elektrische mamafiets kopen? Dit zijn je mogelijkheden

De elektrische mamafiets is ongekend populair, en dat is niet zo gek. Juist jonge ouders fietsen vaak veel en willen een goede fiets.

De elektrische mamafiets is ongekend populair, en dat is niet zo gek. Juist jonge ouders fietsen vaak veel, en dan ook nog eens met hun kinderen op de fiets, of met boodschappen die ze onderweg nog even oppikken. Een fiets die jou en je kinderen veilig kan vervoeren en voldoende mogelijkheden heeft om ook bijvoorbeeld je boodschappen mee te nemen, is dan geen overbodige luxe. Net als een goede trapondersteuning, want al die ballast kan flink zwaar zijn. Wat zijn je mogelijkheden als je op zoek bent naar een goede elektrische fiets die dit allemaal kan?

Betaalbaar en toch betrouwbaar

Er is een elektrische fiets van Stella, de Fiore, die helemaal ontworpen is om jou, je kinderen en eventueel je boodschappen veilig te vervoeren. Stevig en degelijk, genoeg ondersteuning en tot 140 kilometer actieradius. Een prima mamafiets voor iedere dag, die zo gunstig mogelijk geprijsd is. Precies waar veel ouders naar op zoek zijn, speciaal voor de eerste jaren met je kind. Ook hierna kun je hem overigens gewoon blijven gebruiken; kinderzitjes eraf, en je hebt er een prima stadsfiets aan.

Een fiets die ook lange afstanden aankan

Na het wegbrengen van je kinderen meteen door naar je werk, een flink aantal kilometers verderop? Of van plan je mamafiets ook te gaan gebruiken wanneer je, samen met je kinderen, toertochten gaat maken? Dan is het verstandig om te kiezen voor een exemplaar met een hoge actieradius. Er is een elektrische fiets van Stella met een actieradius tot wel 225 kilometer, daar kom je een heel eind mee. Let wel op dat dit een ‘tot’ is, die snel lager wordt als je de fiets steeds op het hoogste niveau laat ondersteunen. Een extra accu aanschaffen om tussendoor te kunnen wisselen is meestal echter ook een optie, en lost dit probleem makkelijk voor je op.

Een mamafiets voor een papa

De laatste optie die extra genoemd mag worden, is de mamafiets voor de papa. Waar de mamafiets een begrip is, komt de papa er vaak een beetje bekaaid vanaf. Lang niet iedere elektrische herenfiets is ook goed geschikt om kinderzitjes op te plaatsen. Wil je als vader je kind vervoeren op een elektrische fiets, dan eindig je dus niet zelden op een damesfiets. Niet nodig. Er zijn ook elektrische herenfietsen waarbij wél na is gedacht over de mogelijkheid tot het plaatsen van kinderzitjes. Die je overigens net zo makkelijk weer kunt vervangen door een krat, of andere transportmogelijkheden. Een echte papafiets dus, die daarna nog jaren dienst kan doen als transportfiets of lekkere stadsfiets.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond