Home » Eetbar Dit; sharing is caring

Eetbar Dit; sharing is caring

In dit laatste artikel van een driedelige serie over Den Bosch licht ik graag ons bezoekje aan Eetbar Dit uit.

Een lekker hapje eten na een leuk dagje uit is erg fijn. Onder het genot van een drankje elders in de stad, zochten we daarom via Iens naar een restaurantje. De recencies van Eetbar Dit logen er niet om, maar een Turkse pizza op de kaart? Dat kon niet goed (genoeg) zijn.

Onderweg naar een ander restaurant komen we langs Dit. Toch even naar binnen gluren, de recencies zijn toch niet voor niets zo goed? De zaak ziet er bomvol (en dat op een woensdag), maar uitnodigend uit. We wagen het erop en stappen naar binnen. Een tafeltje laat inderdaad nog even op zich wachten, maar dat wachten blijkt geen straf te zijn. Van de leuk uitgestalde spulletjes die te koop zijn tot de zeer geestige menukaart in magazine vorm die ook te koop is, het is allemaal leuk. En dan heb je ook nog de bierkaart op een diaschijf die je via een viewmaster bekijkt. Ook buiten oogt het gezellig, naast de bekende dekentjes spot ik namelijk ook een platenspelertje.

Eetbar Dit is een soort van tapas restaurant, maar ook weer niet. De gerechtjes zijn van normale proporties. Wel is het de bedoeling dat je de gerechtjes met elkaar deelt. Sharing is caring! Ons is aangeraden om te beginnen met drie gerechten. Wij bestelden aardappel loempia’s, hot thai beefpuntjes, de Turkse pizza (ja, echt) en een portie frietjes. Alles werd geserveerd op een groot dienblad wat het samen-eten-principe nog eens onderstreepte.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het eten was smaakvol, de wijn smaakte goed (en het bier ook heb ik me laten vertellen), de sfeer was top en de bediening erg vriendelijk! We sloten af met een overheerlijk toetje, al dekt dessert sensatie beter de lading. Alleen al voor de snickertaart wil ik terug naar Den Bosch!

De rekening ontvangen was geen straf, zelfs op de bon een subtiel grapje, wat lekkers erbij én een bitterbal muntje voor een volgend bezoek.

Het moge duidelijk zijn dat ik geen recensent en geen fijnproever ben. Wel hou ik van lekker eten en lekker was het! Oja, van eetfoto’s heb ik ook geen kaas gegeten.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond