Home » Een weekendje naar Limburg: we mogen weer!

Een weekendje naar Limburg: we mogen weer!

Een weekend naar Limburg: we mogen weer!

We mogen weer!! We mogen er weer lekker op uit en dat is te merken: de vakanties binnen Nederland worden volop geboekt en vakantieparken en hotels stromen vol. Natuurlijk moet er goed gelet worden op de richtlijnen van het RIVM, maar we mogen er in ieder geval weer fijn op uit. En dus ging ik deze week ook maar eens rondkijken voor een mooi vakantieadresje voor een weekend in juli. Ik kwam uit in Limburg en via Google ging ik op zoek naar een weekendje weg Limburg.

Zelf woon ik in het zuiden van het land, in Brabant. En het zuiden van ons land is nu eenmaal prachtig! Ik besloot wel buiten Brabant te kijken, maar alsnog in het zuiden van het land, en daarmee kwam ik uit in Limburg. Ik ben nog nooit een weekend of langer in Limburg geweest, alleen losse dagtripjes. Limburg is een superleuke provincie om heen te gaan met het hele gezin, want er is meer dan genoeg te doen!

Een weekendje Noord-Limburg

Omdat ik op zoek ben gegaan naar een weekendverblijf, kwam ik uit bij hotel Venlo, namelijk Hotel Maashof in dit geval, in Noord-Limburg. Een prachtig hotel in een groene omgeving: precies waar ik naar op zoek was. Daarnaast heeft Hotel Maashof twee verschillende type familiekamers. Super fijn als je met je gezin dus een weekend weg gaat en wel een fijne kamer wil waar je met je gezin kunt verblijven. Wat ook een leuke tip is, is dat je een familiekamer kunt boeken met een Toverland arrangement! Attractiepark Toverland ligt namelijk in de buurt van hotel Maashof en op deze manier kun je je verblijf combineren met een dagje magie.

Nog veel meer te doen!

Behalve een dagje Toverland is er nog veel meer te doen in Limburg voor het hele gezin. Vanuit het Hotel Maashof kun je alle kanten op.
Vind je een sportief uitje leuk en zijn je kids niet bang aangelegd? Dan moet je zeker naar SnowWorld in Landgraaf. SnowWorld is het grootste indoor wintersportresort ter wereld en is de perfecte plek om je kinderen te leren skiën.
Behalve skiën is er ook een outdoor park waar je kinderen en jijzelf kunnen klimmen en klauteren.
Ik vond in Limburg ook een familie escaperoom! Super leuk om met het gezin te gaan doen, als je tenminste van puzzelen en uitdagingen houdt.
Iets verder in het zuiden van Limburg heb je natuurlijk het prachtige Valkenburg. Ook hier kun je hele gave activiteiten met kinderen doen zoals een bezoekje aan de griezelgrot óf de kids escaperooms die ze hier ook hebben.

Zoals je leest is er dus meer dan genoeg te doen in Limburg en dan heb ik nog láng niet alle leuke gezinsactiviteiten benoemd. Ik heb in ieder geval veel zin in ons weekendje Limburg en ons bezoek aan hotel Maashof. Ik denk dat het flink genieten wordt en we hebben dus iets moois om naar uit te kijken.

Ga jij deze zomer op vakantie? En waar ga je heen?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond