Home » Een virtueel kijkje in onze nieuwe keuken

Een virtueel kijkje in onze nieuwe keuken

Het is dat ik niet weet hoeveel dagen het nog duurt, anders zou ik aftellen tot onze nieuwe keuken wordt geplaatst. Wat heb ik er ontzettend veel zin in. Want de huidige is af! Hoog tijd voor iets nieuws. En die nieuwe hebben we onlangs laten uittekenen. Nu ik een idee heb hoe de ruimte er uit gaat zien, kan ik helemaal los op Pinterest. Van grote zaken tot kleine details; het is leuk om je ideeën op een moodboard te verzamelen.

Nieuwe keuken

Een simpele witte hoogglans keuken zonder grepen. Liefde! Opvallend is dat we met een andere tekening de deur uit zijn gelopen dan het plaatje in ons hoofd waarmee we de showroom binnen waren gelopen. Bij het ontwerpen is zowel rekening gehouden met het praktisch gebruik als esthetische zaken. Zo wilden we graag symmetrie terugzien, maar kon de radiator ons eigenlijk wel gestolen worden. Hoera voor oplossingen. De radiator is op de tekening weggewerkt in een kastje. Ik had geen idee dat dat kon. Wel warmte, maar geen ruimteverlies.

Lees ook: Welke vloer is het beste met kinderen?

Afval scheiden in stijl

Iets wat van mij juist niet weggemoffeld hoeft te worden, is een prullenbak. Daar wil ik gewoon heel makkelijk bij kunnen zonder kastjes en toestanden open te moeten doen. Onze huidige pedaalemmer van Brabantia kan nog zeker mee, maar ik vind de nieuwe Bo Touch Bin zo mooi! Prullenbakken die gezien mogen worden. Je kunt ze ook mooi afstemmen op je accentkleur.

Vergrijsd groen

Onze huidige accentkleur is blauw en daar ben ik flink op uitgekeken. De nieuwe kleuren worden groen en dan waarschijnlijk een vergrijsd tintje en beige. Naast veel wit voor het balans natuurlijk. Alleen over de tint beige zijn we nog niet uit. Het blijkt dat we uiteenlopende ideeën hebben over wat beige is. Zou dat een typisch man-vrouw dingetje zijn?

Slimme oplossingen

Net als de verwarming zijn er trouwen nog meer zaken die wat mij betreft wel uit het zicht mogen. Een keuken oogt heel snel rommelig met trommels, apparaten en mandjes. Ook de kasten puilen uit met bijvoorbeeld handige bakjes van Albert Heijn spaaracties. Hebben jullie ook zo’n bakje of la in de keuken waar allemaal rommel in beland? Ergerlijk gewoon. Ik hoop met een paar slimme handigheidjes genoeg kastruimte te creeëeren zodat in elk geval een hoop netjes opgeborgen kan worden. Ik gok er op dat we nog wat Ikea inspiratierondes hebben te gaan.

Inspiratie opdoen

Onze nieuwe keuken moet een moderne en strakke uitstraling krijgen. Hij moet rustig ogen, maar wel met een paar details die er uitspringen. Dit kan heel makkelijk met een mooie prullenbak, een leuk krukje voor de kinderen en wat andere accessoires in de accentkleur. Tot het zover is kan ik mooi inspiratie opdoen op Pinterest.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond