Home » Een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten

Een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten

De verjaardag van je kleine is ieder jaar weer een hele speciale dag. We willen allemaal verjaardagsfeestjes voor onze kinderen organiseren die ze hopelijk nooit meer zullen vergeten. Al kost de organisatie misschien wat tijd, als alles goed loopt zijn niet alleen de kinderen blij, maar jij ook. Maak je kind het stralende middelpunt, zorg ervoor dat iedereen plezier heeft, en laat mooie T-shirts bedrukken voor extra plezier!

Voorbereiding

Begin op tijd met plannen voor een zo ontspannen mogelijke voorbereiding. Hoe meer tijd je hebt, hoe meer dingen je nog kunt toevoegen of weg kunt laten. Je komt ook niet voor onverwachte verassingen te staan, en heb je genoeg tijd over om iets anders te bedenken als het blijkt dat iets toch niet door kan gaan.

Vooral als je iets wilt boeken zoals een clown of een springkussen, is het handig dit zo vroeg mogelijk te reserveren. Maak een overzichtelijk lijstje van alle leuke ideeën voor het verjaardagsfeestje. Dat is handig als tijdsplanning, maar ook als checklist voor tijdens de voorbereiding. Zorg ervoor dat het feestje niet te lang duurt, en pas de tijdsduur van het kinderfeestje aan de leeftijd van de kinderen aan.

Dat betekent: hoe jonger, hoe korter het feestje.

Overleg met de ouders van de vriendjes en vriendinnetjes of de datum en de tijd die jij in gedachte hebt ook in hun planning past.

Een persoonlijke touch

Het doet er niet toe of je een groot of een klein budget hebt, of je het groots aanpakt of liever klein: jij weet het best wat jouw kind het leukst vindt. Wees creatief bij het bereiden van lekkere hapjes. Maak bijvoorbeeld kleurrijke fruitspiesjes, of ijs van echt fruit. Hartstikke gezond! Een hele leuke persoonlijke touch is het laten bedrukken van T-shirts voor de jarige job en alle gasten. Laat een tshirt drukken met de leukste teksten en plaatjes, én natuurlijk in de lievelingskleur van de kinderen. Roze, geel, groen of blauw? Alles kan! Met een mooi t-shirt zullen de jarige job en de gasten ook na afloop van het feestje nog heel lang na kunnen genieten!


Lees ook: Uitnodiging knutselen••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • […] Voor een goed feestje heb je leuke mensen en lekker eten nodig, maar onderschat de aankleding ook niet. Ik vind het een leuke uitdaging om, met behulp van een thema, er echt iets van te maken. Bij een jubileumfeest of andere mijlpaal is het ook tof om er een leuk aandenken aan over te houden. Dit kan zoals ik deed door het bedrukken van een bierviltje en wegwerpcamera’s neer te zetten, maar op Pinterest kun je eindeloos inspiratie opdoen. Zo wordt het echt een feest om nooit meer te vergeten. […]

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond