Home » Een super persoonlijke postercollage in de hal

Een super persoonlijke postercollage in de hal

Onze gang is heel saai. Witte muren, een uitpuilende schoenenrek, een hoop tassen en natuurlijk een kapstok. Ook ‘sieren’ diverse (loop)fietsen het looppad. Hartstikke functioneel allemaal, maar er mist iets. We hebben al wat ideeën om hier een mooiere ruimte van te maken die het verlengde is van de woonkamer. Die plannen zijn doorgeschoven naar volgend jaar. Door een mooie postercollage van Desenio op te hangen hebben we al wel een voorzichtig begin gemaakt.

Desenio

We zijn er samen voor gaan zitten en de collage is mooi, in balans en super persoonlijk geworden. Ondanks de ruime keus in posters was het klusje zo gepiept. De opzet van de website heeft hier zeker aan bijgedragen. Het zoeken op desenio.nl is door de duidelijke categorieën heel makkelijk. Zwart wit bleek bij ons favoriet. Er wordt ook veel inspiratie gegeven waardoor je meteen een idee krijgt van hoe het gestyled kan worden. Lukt het je desondanks niet om iets moois samen te stellen? Met Perfect Pair is dit je al uit handen genomen.

Pinterest Perfect

Die hulp hadden wij niet nodig. We zijn onze zoektocht eerst op Pinterest begonnen. Daar hebben we een collage stijl gevonden die ons meteen aansprak. Hier zijn we op de website van Desenio verder mee gaan werken. En dit is het resultaat!

Van link naar rechts:

Hummingbird | Eén van Mila’s favoriete boeken is een soort van flapjesboek met zoekplaten. Bij het plaatje van de kolibrie hoort de vraag welke vogel als enige achteruit kan vliegen. Een vogel dat achteruit kan vliegen? Dat vond ze eerst maar vreemd.

Dandelion no1 | De kinderen zijn gek op blaasbloemen. Paardebloem mama, het is een paardebloem. Blaasbloemen dus…

Geometric Heart | De man des huizes vindt geometrische vormen heel mooi en het hart is daarnaast natuurlijk een mooi symbool van de liefde.

Watercolor Hands No1 | Deze poster staat symbool voor onze (interraciale) relatie. Omdat onze relatie de hoeksteen is van het gezin, heeft hij deze plek gekregen.

Love B&W | Hier zit geen diepgaande gedachte achter dan dat het één geheel vormt met de rest. We waren er meteen weg van.

Tropical Leaves | Een grapje moet kunnen toch? Ons huis is bijna plantenloos. Zo halen we letterlijk een beetje meer kleur in huis.

& Poster | Ook deze vinden we gewoon mooi en matcht met het totale plaatje. Verder is het een mooi bruggetje naar de laatste poster.

Together | Vroeger vond ik quotes verschrikkelijk. Nu kan ik ze zeker waarderen, maar niet per se in huis. De Man moet er al helemaal niks van hebben. Bizar toch dat we meteen vonden dat dit de perfecte afsluiter van onze collage was?

Together is our favorite place to be

En zo is het maar net. ♥

Meer lezen over interieur?

Binnen kijken in de babykamer van Sem. Een kamer vol sentiment
Interieurtip: houten meetlat voor de kinderkamer
De babykamer van Bas••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond