Home » Een parasol: onmisbaar in je tuin!

Een parasol: onmisbaar in je tuin!

Vind jij ook niet dat een parasol in de tuin onmisbaar is? Wij wel! Zeker als je kinderen hebt die lekker in de tuin spelen in de zomer is een parasol alles behalve overbodige luxe.

Vind jij ook niet dat een parasol in de tuin onmisbaar is? Wij wel! Zeker als je kinderen hebt die lekker in de tuin spelen in de zomer is een parasol alles behalve overbodige luxe.

Schaduw

Schaduw is nu eenmaal ontzettend belangrijk in een tuin waar kinderen spelen. Het is kort gezegd gewoon ongezond om je kind de hele middag in de volle zon te laten spelen. Natuurlijk is het ook niet fijn voor je kind en hartstikke heet, maar sommige kinderen hebben dit tijdens het spelen niet in de gaten. Vooral niet als er ook een zwembad in de tuin staat en je kind lekker aan het plonzen is. Des te groter is het gevaar dat je kind flink verbrandt, dus daarom is het wat ons betreft duidelijk: een parasol is onmisbaar in je tuin.

Welke parasol in de tuin?

Wanneer je eruit bent dat je graag een parasol in je tuin wil, is het handig om even op onderzoek uit te gaan wat voor soort parasol je wil. Er zijn namelijk allerlei soorten en maten. Zo hebben wij eens een muurparasol gehad, dat is een parasol die je aan je muur bevestigd en daarmee heb je een zwevende parasol. Ideaal voor je zithoek, maar minder handig als je midden in je tuin schaduw nodig hebt. Het slimste is om even op Google te zoeken op parasol tuin, dan zie je al snel welke soorten parasols er zijn en welke het beste bij jou in de tuin past.

Zorg dat je hem kunt verplaatsen

Eigenlijk vind ik het vooral belangrijk dat je er op let dat je de parasol kunt verplaatsen. Koop dus een parasolvoet erbij die je kunt tillen of die je kunt verrijden. Waarom dit zo belangrijk is? De zon draait door de dag heen natuurlijk en het is ideaal als je het zwembad van de ochtend tot de avond in de schaduw kunt houden. Door het verplaatsen van de parasol houd je continu het zwembad in de schaduw en voorkom je dat je kind te lang in de volle zon zit te spelen.

Vind jij een parasol ook echt onmisbaar?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond