Als je zwanger bent, maar ook na je bevalling zijn er tal van leuke babyboxen die je kunt aanvragen. Deze zijn gevuld met reclame, samples en kortingsbonnen. De blije doos is een heel bekend voorbeeld. Maar wist je dat er ook meer originele babydozen zijn die je kunt aanvragen? Die zijn misschien minder bekend maar daardoor juist leuker. Daarom wil ik juist deze met je delen.

KaatjeTomaatje

Je stuurt je geboortekaartje op en na enkele weken ontvang je een kortingsbon en een gepersonaliseerd kadootje. Ik ontving een shirtje in de stijl van ons kaartje. Deze kun je in de auto ophangen. Je kunt hem ook aantrekken bij een knuffel. Super origineel!

Geboortekaartjes actie

Deze kersverse mama spaart geboortekaartjes. Als je haar 1 (of meerdere verschillende) opstuurt mag je in ruil daarvoor een naamsleutelhanger uitzoeken. Ook oudere kaartjes vind ze leuk om te ontvangen. Weetje: Met het insturen maak je ook kans op leuke prijzen. De moeite waard dus.

Lees ook: Filet americain die je wel mag als je zwanger bent

sleutelhanger geboortekaartje actie

geboortekaartje Bas
Een liefde voor het leven,
is opnieuw aan ons gegeven

Albert Heijn

Bij het laten zien van je geboortekaartje krijg je een pakket met 2 rollen beschuit en een pak blauwe of roze muisjes. Helaas houdt niet elk filiaal deze actie. Vraag het even bij de servicebalie van je filiaal.

Hoogvliet supermarkt

Deze is niet persee onbekend maar wil ik zeker niet onbenoemd laten. Puur omdat ik het zo’n leuk pakket vind. Van deze supermarkt ontvingen wij namelijk een boekje met allemaal bonnen. Met de bonnen kan er van alles gehaald worden passend bij de 1e levensjaar van je kleintje. Van billendoekjes, shampoo, wasgel, diksap, potjes voeding tot 2 pakken luiers. Ook zitten er in het boekje kortingsbonnen waarmee je korting krijgt op een fotoboek en de boodschappen voor het eerste verjaardagsfeestje van je kindje. Het leuke (en slim van Hoogvliet) is dus dat je telkens als je kindje een zekere leeftijd heeft bereikt je weer een aantal producten mag komen ophalen.

Hoogvliet supermarkt baby doos

Bij Kleertjes.com kreeg ik in ruil voor (jawel, ook hier) ons geboortekaartje én mijn emailadres 2 maanden geleden een leuk rompertje in maat 68 thuisgestuurd. Bij het schrijven van dit artikel kon ik de actie niet meer terug vinden omdat deze mogelijk niet meer gehouden wordt. Dus daarom voor de meisjesmama’s tot slot deze:

Stip en zo

Deze webshop verkoopt onder andere haaraccessoires. Bij het insturen van een geboortekaartje die niet ouder is dan 4 weken, sturen zij iets leuks op naar het adres van de pasgeborene. Omdat wij een lief klein ventje hebben mogen krijgen kan ik je niet vertellen wat je precies krijgt. Wel vermoed ik dat het een kleinigheidje is uit de shop.

Lees ook: Opnieuw zwanger worden binnen een jaar. Dit deed het mij!

Zeeman

Edit: Zeeman is hot op het moment! Als je kindje in 2016 (inmiddels mogen ook de kindjes uit 2017 en 2018 meedoen) is of wordt geboren kun je bij de Zeeman een gratis rompertje van biologisch katoen ophalen. Opgeven kan via de link!

Niet gevonden wat je zoekt? Hier vind je een compleet overzicht van gratis babydozen in Nederland, België en Duitsland.

Tips: – Houd bij het bestellen van je geboortekaartjes er rekening mee dat je vaak bij deze zwangerkado’s acties een geboortekaartje moet opsturen. – Lees de voorwaarden goed. Soms is er een uiterste termijn waarbinnen je de kaart moet inleveren. – Voor niets gaat de zon op: er is een kans dat je reclame ontvangt per post (op het ontvangen van de presentjes na heb ik overigens niets ontvangen) of per email.

Ken jij nog originele babydozen die ik niet genoemd heb?

 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 5 Comments

  1. Wat een leuk overzichtje! Dat wist ik niet toen Jim geboren werd. Voor de volgende 😉

  2. Zo leuk! Spijtig genoeg is ons mannetje al bijna 8 maanden, anders was ik meteen enthousiast postzegels beginnen plakken!

  3. Pingback: MamaLou blogt; in cijfers – mamaLou

  4. Pingback: Hét geboortekaartje kiezen moeilijk? Niet met deze tips! | mamaLou blogt

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: