Home » Een mini mijlpaal en een mini give away!

Een mini mijlpaal en een mini give away!

Mijlpaal 4 maand

Het cliché is zó waar! De tijd vliegt, en snel ook. Ik weet als de dag van gisteren dat Bastiaan geboren werd. Ik weet het, het is niet zo gek lang geleden, maar toch! Hij is nu inmiddels 4 maanden, en dat vind ik toch een mini mijlpaal. Dat kleine babietje van toen is nu een heus klein ventje dat veel lacht. Veel en graag lacht zelfs! 

Mijlpaal foto’s

Juist omdat zijn ontwikkeling zo snel gaat, leek het mij leuk om dit visueel bij te houden. Sinds zijn geboorte op 2 oktober 2015 maak ik elke 2e van de maand een aantal foto’s. Op Pinterest heb ik veel leuke mijlpaal ideeën opgedaan, maar om het werkbaar voor mezelf te houden heb ik het redelijk simpel gehouden. Ik gebruik 3 vaste dingen: een krijtbord olifantje, een houten kalender en een dekentje wat ik steeds omdraai.

Ook maak ik, naast bijvoorbeeld detailfoto’s, foto’s van hem samen met grote zus. En zijn groei hou ik ook bij! Ik ben nu aan het nadenken over wat ik precies met de foto’s ga doen. Ik denk waarschijnlijk een leuk album van maken als hij 1 jaar wordt. Maar als je leuke ideetjes heb; laat het me vooral weten!

Meer over Bas

We zijn ongeveer 900 schone luiers en 4 “Oei ik groei” sprongen verder. Hij krijgt steeds meer een eigen persoonlijkheid en is meer aanwezig. Wel is de kleine vent nu al scherm gefixeerd, oef! Een dansfilmpje kijken samen met grote zus, foto’s kijken op mama’s telefoon of in papa’s armen achter de computer; blijer kun je hem niet maken.

Outfit Bas mijlpaal 4 maandenEen nieuwe outfit

Voor de mijlpaal foto’s van deze maand leek het mij leuk om een nieuwe outfit samen te stellen. En dan niet bij de grote ketens, maar juist bij die mama die bijvoorbeeld, als uit de hand gelopen hobby, kleertjes maakt. Ik ging eigenlijk voor een zwart witte outfit, maar toen ik dit zonnig geel broekje van Te Koddig zag, was ik verkocht. Het Smile T-shirt heb ik gevonden bij Babystyling. En om het af te maken heb ik een beanie besteld bij Happiness.foryou. Babystyling is wel echt een webshop, maar het contact via de mail met Te Koddig en Hapiness.foryou was leuk en erg persoonlijk. Ik hou er wel van!

Give Away

Te Koddig setje
Bron: Instagram Te Koddig

Bij het broekje (maat 62) kreeg ik een bijpassend geel haarbandje (zie foto voor een voorbeeld). En het leek mij nou zo leuk om die aan één van mijn lezers te schenken. Dus een mini give away! Laat hieronder of op Facebook een reactie achter dat je meedoet en je gaat al in de hoge hoed, that’s it! (Voor extra kans(en) zou ik het leuk vinden als je me op Facebook, Pinterest en/of Bloglovin volgt.) Woensdag maak ik de winnaar bekend!

 

Dit is geen gesponsorde post: ik ben gewoon enthousiast!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond