Home » Een luxe badkamer met landelijke sfeer

Een luxe badkamer met landelijke sfeer

Door de mooie vormen en de diverse soorten is het vrijstaand bad erg populair. Zeker om combinatie met een mooie badkamermeubel is het mooi

Het bad werd een jaar of tien geleden in veel badkamers vervangen door de douche. Voor veel mensen was dit een snellere en efficiëntere manier van wassen. Toch zien we dat het bad weer terug van weggeweest is, en gelukkig maar! In bad kun je namelijk even dat rustmoment pakken dat je af en toe wel nodig hebt. Een lekker muziekje op de achtergrond, een kopje thee (of glaasje wijn) en een boek/tijdschrift erbij, de ideale vrije avond! Vroeger werd het ligbad tussen twee muren in een hoekje weggestopt. Tegenwoordig is het bad, indien je genoeg ruimte hebt, het pronkstuk van de badkamer. Door de mooie vormen en de diverse soorten is het vrijstaand bad erg populair. Zeker in combinatie met een mooie badkamermeubel kan het je badkamer tot een prachtige ruimte maken.

De minimalistische uitstraling van een vrijstaand bad

Een perfect materiaal voor een vrijstaand bad is solid surface. Solid surface is een duurzame steensoort met een gladde structuur, zonder poriën. Het materiaal blijft zonder veel moeite schoon en is hygiënisch in gebruik. Solid surface heeft daarnaast een minimalistische uitstraling. Door het gladde oppervlak en de witte kleur heeft het een strak uiterlijk.

Hoewel een vrijstaand bad in veel badkamerstijlen tot zijn recht komt, past het niet in elke badkamer. Zoals ik hierboven al benoemde heb je voor een vrijstaand bad namelijk redelijk wat ruimte nodig. Een vrijstaand bad trekt vrijstaand bad veel aandacht, maar het is zeker niet onbelangrijk om ook de andere meubels in de badkamer erop af te stemmen.

Foto van vanheckbadkamers

Badkamermeubel bij een vrijstaand bad

Persoonlijk vinden wij een houten badkamermeubel het allermooiste staan bij een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad heeft namelijk toch iets landelijks, en dan is hout een perfecte combinatie. Er is een enorme grote badkamermeubel hout collectie, dus je kunt alle kanten op. Van donker tot licht hout en van gelakt tot robuust.
Mocht je graag de badkamer in een lichte kleur houden, dan kun je ook kiezen voor een wit geverfde houten badkamermeubel. Dan heb je nog steeds de landelijke uitstraling van het hout, maar dan in dezelfde kleur als het bad.

Foto van vanheckbadkamers

Match ook het toilet!

Heb je op de bovenverdieping een aparte toilet? Dan is het natuurlijk heel mooi en modern om het toilet in dezelfde stijl als de badkamer te houden. Kies dan voor een houten toiletmeubel, zodat deze goed past bij je houten badkamermeubel. Zeker als je de kleuren hetzelfde houdt, blijft het één geheel.

Accessoires maken het af

Accessoires maken natuurlijk áltijd de look helemaal af. Als je het landelijke van de meubels terug wil laten komen in de accessoires, dan is een grote, groene plant een musthave. Ook handdoeken in aardse kleuren doen het goed in je badkamer en tot slot kan een houten handdoekrek het helemaal afmaken.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond