Home » Een liefdesliedje; wanneer het lot bepaalt + winactie (gesloten)

Een liefdesliedje; wanneer het lot bepaalt + winactie (gesloten)

Elke relatie heeft een liedje nodig. Eentje die je liefde voor elkaar onder woorden brengt. Dat wat je samen hebt, samenvat. Als een refrein de kern verwoorden in een paar zinnen. Een liefdesliedje kies je dan ook niet zomaar. Sterker nog… een liefdesliedje kiest jou. Jullie!

Just say yes, just say there’s nothing holding you back
It’s not a test, nor a trick of the mind
Only love

Een liefdesliedje pakt je in en laat je niet meer los. Net zoals de liefde. Het kan je blij maken, maar ook weemoedig. Als ik ons liedje hoor, slaat mijn hart net een tikje sneller. Het herinnert me aan ons en het fijne wat we samen hebben. Heb je daar dan een liedje voor nodig? Soms wel. De liefde is vaak als een foto op je bureau. Hij staat er, maar na verloop van tijd zie je het niet meer.

I can feel your heart beat through my shirt
This was all I wanted, all I want

Tot iemand je er op wijst. Dan bekijk je hem weer zoals je die eerste keren deed. Dat doet een liefdesliedje. Niet alle zinnen hoeven te kloppen of van betekenis te zijn. Ze zijn niet zinloos, maar houden het geheel met een goed ritme bij elkaar. Net als een relatie.

I’m running out of ways to make you see
I want you to stay here beside me

Just Say Yes | Snow Patrol

 

Laat het lot een liefdesliedje voor jou bepalen

 
Meestal heb je samen maar één liefdesliedje. Vanaf het begin van onze relatie was dat Just Say Yes van Snow Patrol. Toch koos het lot laatst, in de Escaperoom voor de Liefde, nog één voor ons. Het is een nieuw liedje wat een nieuw gevoel oproept. Het staat symbool voor samen blijven lachen en meer samen doen. Het doet me denken aan een geweldige middag met z’n tweeën en het voornemen om dit vooral vaker, veel vaker te doen.

She’s in love with you
That’s all she wants to do
She’ll never let you down,
She’ll never fool around
‘Cos she’s in love with you

She’s In Love With You | Suzie Quatro

 
een liefdesliedje
 
Wil jij ook samen meer ondernemen? Met z’n tweetjes erop uit zonder de kindjes? Het lot ook voor jullie een liefdesliedje laten bepalen? Wat dacht je dan van de meest romantische escaperoom die je je maar kunt bedenken? Een escaperoom waar je helemaal niet uit wilt breken, maar zo lang mogelijk samen van wilt genieten. Overigens moet je wel inbreken. Lees hier hoe dat precies zit. Het plezier wat Coleta heeft in haar werk straalt er vanaf. Ze gunt iedereen een geweldige beleving vol romantiek en plezier en daarom mag ik maar liefst 2x een cadeaubon (in te wisselen op maandag t/m donderdag) verloten. Wat je hiervoor mag doen?

 • She’s in Love With You van Suzie Quatro is ons nieuwe liedje geworden. Als je mocht kiezen, welk liefdesliedje mag het lot dan voor jou bepalen?
 • Like mijn pagina en die van Escaperoom voor de Liefde
 • Delen, liken en taggen worden zoals altijd weer enorm gewaardeerd

Of je net een nieuwe liefde hebt, al eeuwen bij elkaar bent en wel of geen kinderen hebt, deze escaperoom is leuk voor elk stel. Samen blijven spelen is voor ons allemaal belangrijk. Niets voor niets het motto van de Escaperoom voor de Liefde.
 
 
 
De winactie loopt een week. Volgende week maandag maak ik de gelukkige koppels bekend. Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Oh wauw!! Ik doe héél graag mee!! Lees je blog al een tijdje stilletjes mee, maar nu kán ik niet anders dan reageren! Het goede voornemen van mijn man en mij is namelijk om dit jaar weer te gaan daten! Met elkaar natuurlijk, begrijp me niet verkeerd!
  Sinds de komst van onze pleegkinderen is ons gezin een soort fabriek geworden! Er moet zoveel gedaan worden: de dagelijkse zorg voor de kinderen (incl zwemles, sportclub én psycholoog, speltherapeut en traumaverwerking), maar ook alle sores eromheen! De voogd, de rechtzaken, de pleegzorgwerker, enz. enz. enz. En dan heb ik het nog niet eens over de eigen ouders gehad! Dus dit jaar gaan wij niet alleen goed voor onszelf zorgen (vorig jaar ons voornemen), maar dit jaar focussen we op ons huwelijk! We gaan daten, tijd voor elkaar vrijmaken en samen leuke dingen doen! Elkaar verrassen en samen erop uit! <3

  Hoe perfect past deze winactie hierbij! Ik doe dus heel graag mee!

  Wat ons liefdesliedje zou mogen zijn? Make you feel my love denk ik óf piece by piece van Kelly Clarckson!!

 • Wat een leuke winactie. Het lijkt me heel leuk om dit samen met mijn vriend te doen. Wij zijn over precies een maand 4 jaar samen. Ons liedje is Shayne Ward – Breathless.

  Ik volg jou en escaperoom voor de liefde op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond