Home » Een labelkaart als geboortekaartje voor Sem

Een labelkaart als geboortekaartje voor Sem

Wat was het weer lastig kiezen. Een geboortekaartje kies ik, en waarschijnlijk jij ook, net zo zorgvuldig als de naam van een baby. Hoe lastig het ook was, uiteindelijk is het gelukt. Natuurlijk is het gelukt. En geen moetje, maar een prachtige kaart waar ik heel blij van word. Onze keus is gevallen op een labelkaart als geboortekaartje voor Sem.
 

Een labelkaart als geboortekaartje
Geboortepost!

 

Een labelkaart als geboortekaartje

 
Labels en tags doen het nu sowieso goed. Swappen, is naast het bloggen, echt een hobby van me. Deze trend herken ik van het inpakken van de cadeautjes voor een swappakket. Of meer nog van het scrappen. Met beide creatieve hobby’s creëer je een feestje van je boodschap. Hoe toepasselijk is het dan om juist zo’n stijl te kiezen voor de mooiste boodschap van mijn leven?
 
Lees ook: Het geboortekaartje kiezen moeilijk? Niet met deze tips!
 

Een klik met een kaartje

 
Misschien benader ik het een tikje te romantisch, maar ik had meteen een klik met dit kaartje. De wolkjes en de kleurtjes komen terug in het kamertje van Sem. Het was geen vooropgezet plan, maar de klik is daardoor eigenlijk heel verklaarbaar. Ik vind het samen eens worden het moeilijkste van een geboortekaartje kiezen. Mijn opluchting dat het gevoel gedeeld werd, was groot. Het gevoel dat dit hem weleens zou kunnen zijn.
 

Op proef

 
Om zeker te zijn hebben we een proefdruk aangevraagd. En toen sloeg de twijfel toe. Met een proefdruk proef ik niet alleen van een kaartje, maar ruik ik ook even aan de naam. Hoe staat het zo zwart op wit? Helaas, de naam welke tot dan toe favoriet was ging hem niet worden. Het stond niet. Nog steeds heel mooi, maar niet de juiste voor onze baby. Ook ging ik een beetje twijfelen aan de keus voor een labelkaart als geboortekaartje. Ineens was niets meer zeker. Uiteraard was dat enkel in mijn (hoogzwangere) beleving.
 

Een mini do it yourself was het. Tip: de goudkleurige washi tape en draad komen van Dreamkey Design.

 

Hallo? Contact!

 
Ik besloot om contact op te nemen met de klantenservice. Het kaartje van onze keus is namelijk een soort van doe het zelf geboortekaart. Maar ook weer niet. Enkel het label moesten we zelf bevestigen. En toch vond ik het lastig om het eindresultaat voor me te zien. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, weer op de rails gezet en opgelucht kon ik weer verder. Per email kreeg ik nog een tip waar ik leuke draad kon vinden om de labels te bevestigen. Ik zag het weer zitten. Ik zag trouwens nog veel meer zitten daar in die webshop. Mijn swaphart ging daar harder van kloppen en natuurlijk heb ik iets extra’s in het winkelmandje gestopt.
 
Lees ook: Welkom lieve Sem!
 

Welkom lieve Sem

 
En toen werd het 30 januari 2017. Weer een mooiste dag uit mijn leven erbij. Toen werd niet Levi (mooi he?), maar Sem geboren (mooier toch?). Onze lieve Sem! Na ongeveer een week hebben we de geboortekaartjes besteld. Het blijft spannend! Ook na tien check dubbelchecks. Dit is hem geworden; is het geen plaatje?
 

De tekst op het kaartje luidt: Geboren om voor altijd lief te hebben

 
Het zit hem in de details; met een etiket, sluitsticker en een leuke postzegel maak je een echt feestje van je kaart. Nog een tip: met een taarttoppertje van Liefslabel maak je deze minislinger zelf.

 
 
 
Het geboortekaartje van Bas hebben we eerder tot volle tevredenheid bij Lief, Leuk & Eigen besteld. Dat deze blog middels een samenwerking tot stand is gekomen, is dan ook een zeer prettige bijkomstigheid.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond