Home » Een kus van zijn lief was alles wat hij wenste

Een kus van zijn lief was alles wat hij wenste

Een kus voor zijn 30 en een beetje verjaardag. Is het nou zo erg met ze gesteld dat een kus op zijn wensenlijstje moet staan om enige intimiteit te verkrijgen? Dat vermeldt de geschiedenis niet. Laten we het maar zien als een wens van iemand die alles al heeft wat hij graag zou willen. Zelfs een beetje meer. Zomaar gratis erbij.
 

Een leuke vrouw? Heeft hij!

 
Het is er wel één die zeurt over haar gewicht, maar altijd vraagt om chocola als hij boodschappen gaat doen. Grappen van hem na het boodschappen doen dat hij de chocola is vergeten, worden trouwens niet gewaardeerd. Je zou van minder hoofdpijn krijgen.
 

 

Een dochter die hem adoreert? Heeft hij!

 
Dat deze dochter denkt dat ze al heel groot is en zelf het één en ander kan bepalen hoort erbij. De gedachte dat later jongens voor de deur staan als ze wel echt groot is, bezorgt hem een beetje hoofdpijn.
 
Lees ook: Woensdag in beeld: date day in Den Bosch 
 

Een knappe zoon die op hem lijkt dan? Heeft hij!

 
Keer 2. Hoewel het nog wel even afwachten is hoe de jongste opdroogt, heeft die leuke vrouw waar ik het eerder over had er wel vertrouwen in. Vertrouwen op een goede nachtrust doet hij, mede dankzij deze jongste telg, al even niet meer. Je raadt het al; pijn in het hoofd.

Dan heb je dus schijnbaar alles wat je wilt en wat krijg je er van? Hoofdpijn! En daarom kreeg hij voor zijn verjaardag niet alleen de zo gewenste dikke kus, maar ook een cadeaubon voor een professionele massage. Niet omdat het kan, maar omdat het nodig was. Broodnodig. Hij is immers niet alleen 30 en een beetje geworden, maar zit aan de verkeerde kant van eerder genoemde een beetje. Je zou hem nu zelfs oud mogen noemen. Ik zei het toch… hoofdpijn.
 

♢♢♢

 
 
 
Alle gekheid op een stokje. Ik ben dankbaar dat mijn lieve lief weer een jaartje mocht verjaren. En ere wie ere toekomt: Het gouden idee voor dit cadeau kwam van Judith. ❤ Judith heeft een Mama Lifestyle blog over onder andere kinderen, beauty en ADHD.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond