Home » Een geboortedoek vinden in slechts drie stappen!

Een geboortedoek vinden in slechts drie stappen!

Een geboortedoek vinden in drie stappen

Eerder schreef ik in een blog over handige draag websites al kort over Slingofest. Dit is een grote databank met heel veel draagdoeken. Doordat ook de release datum geregistreerd wordt, is het mogelijk om via deze databank een geboortedoek te vinden.

Geboortedoek

Misschien ten overvloede, maar toch nog even kort een uitleg over wat een geboortedoek is. Een geboortedoek is een draagdoek welke uitgebracht is op de geboortedatum van je kindje. Sommige draagmama’s vinden het speciaal om een doek te hebben wat tegelijkertijd met haar kindje “geboren” is.

In drie stappen een geboortedoek vinden

De grote zoekbalk bovenin is erg handig als je door de databank wil zoeken op specifieke zoekwoorden zoals “sprookjes” of op merknaam zoals “Natibaby”. Wil je een geboortedoek vinden, zou ik deze zoekoptie negeren. Er is namelijk nog een zoekmogelijkheid op de site die een stuk handiger is!

1. Surf naar Slingofest

2. Klik op show filters 

3. Voer het gewenste geboortedatum in

Een geboortedoek vinden

Een geboortedoek vinden in drie stappen

Zoekresultaten

Je krijgt dan in het gunstigste geval niet één, maar een aantal draagdoeken te zien. Met een beetje geluk zit hier dan een doekje bij wat je niet alleen mooi vind, maar die ook nog te verkrijgen is én binnen je budget valt.

Like it? Pin it!

Wist je dat er gisteren ook een draagblog is verschenen vol met leuke nieuwtjes? ByKay bijvoorbeeld heeft nieuwe limited edition printjes.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond