Home » Een droom van een slaapkamer

Een droom van een slaapkamer

Er zijn aardig wat ruimtes in ons huis die al onder handen zijn genomen of waarvan het nog op de planning staat. Het is best vreemd, maar nooit komt onze slaapkamer voor in verbeter- of opknapplannen. Terwijl die ruimte het best wel zou kunnen gebruiken. Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik er wel iets aan zou willen doen. En dan geen grote dingen zoals verven of behangen, maar kleine dingen met een groots resultaat.

Handig indelen

Mijn voorliefde voor het schuiven met meubels kan ik nu voornamelijk in de kinderkamers kwijt. Grote stukken zoals de bank en ons bed laat ik altijd met rust. Juist daarom zou ik nog eens kritisch naar de indeling van de ouderslaapkamer willen kijken. Is er toch geen ruimte voor een andere en betere indeling? Een andere indeling frist een ruimte ook meteen op vind ik.

Veel licht

En over fris gesproken… de raambekleding kan ook zeker een update gebruiken. Onze slaapkamer is namelijk heel donker. Erg fijn om te slapen, maar overdag mag het best wat lichter zijn. Zowel voor onze kamer als voor de kinderkamer aan dezelfde zijde zou ik vouwgordijnen willen hebben. Ik vind ze gezellig staan en ze houden de warmte binnen en de kou buiten. Wat ook erg fijn is, is dat je vouwgordijnen gewoon in de wasmachine kunt wassen.

Beddengoed

Mooi nieuw beddengoed is altijd even een investering, maar als ik het weer een keer doe ben ik er altijd weer enorm blij mee. Bij een mini make over hoort natuurlijk minstens één nieuw setje.

Accessoires op slaapkamer

Met deze stappen heb je voor je gevoel al bijna een compleet nieuwe ruimte volgens mij. Om het af te maken zou ik kijken naar iets moois voor op de muur zoals een IXXI of foto hexagons.

Slaapkamer make-over

Verder niets meer aan doen. Een slaapkamer moet vooral een rustplek zijn. Met een fijne indeling, voldoende daglicht en heerlijk beddengoed heb ik al een droom van een slaapkamer.

 

Foto van slaapkamerslaapkamer van Alena Ozerove via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond