Home » Echte post is zoveel leuker | World Letter Writing Day

Echte post is zoveel leuker | World Letter Writing Day

Vind jij post ontvangen ook zo leuk? Een zelfgeschreven kaart of brief in de bus treffen is een feestje. Happymail wordt dat ook wel genoemd. En snailmail ook trouwens. Omdat in deze snelle digitale wereld de oldscool brief die door de postbode wordt bezorgd als trage post wordt gezien. Een geboorte, verjaardag of overlijden zijn typische momenten waarop er zeker nog post wordt verzonden. Zou het niet leuk zijn om dat vaker te doen?

Snailmail

Zonder aanleiding. Gewoon spontaan. Een kattenbelletje. Een ik denk aan je. Ik verstuur en ontvang regelmatig snailmail. Hiervoor heb ik me bij groepjes met gelijkgestemden aangemeld. Daarom vind ik het helemaal te gek dat Viking mij heeft benaderd om aandacht te geven aan World Letter Writing Day.

To send a letter is a good way to go somewhere without moving anything but your heart. Phyllis Theroux

Lees ook: PaperPassion beursverslag | Dit heb ik gezien, gedaan en gekocht!

World Letter Writing Day

Viking Direct heeft als leverancier van kantoorartikelen natuurlijk raakvlakken met stationary en papier en heeft daarom een actie bedacht. Het doel is om geschreven communicatie en internationale vriendschap te vieren. Daarom zijn een aantal bloggers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Italië aan elkaar gekoppeld. De bedoeling is natuurlijk om elkaar een handgeschreven brief te sturen. Om dit in stijl te doen, ontving ik een heel mooi pakket.

Stationary pakket

In het pakket zat briefpapier met mijn logo, een heel tof kaligraffieset, diverse pennen en stiften, een velletje postzegels, een waxzegel stempelset met mijn initiaal, washitape, enveloppen en een heel mooi houten alfabetstempelset. Van zo’n doos openmaken word ik helemaal blij.

Van mijn brief die ik een tijd later uit Engeland ontving, werd ik nog blijer. Ik werd gekoppeld aan Louise van My Three and Me en ze had drie kantjes volgeschreven over haar, haar gezin, Engeland en haar plannen om te gaan trouwen. Superleuk om te lezen. Uiteraard ben ik ook voor haar in de pen geklommen. Ik heb geen verwachtingen, maar het zou leuk zijn om hierna contact te houden.

 

Verstuur jij weleens zomaar een kaartje naar iemand?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat super leuk! Ik probeer tegenwoordig wat vaker een kaartje te sturen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat via greetz doe. Maar pennen is natuurlijk zoveel leuker. Deed ik vroeger ook. Post ontvangen is erg leuk. Rosalie laat ik ook kaartjes versturen. Toevallig stuurde ze gisteren een naar mijn ouders. Stond er niet veel op maar toch worden ze vast wel blij van want ze heeft hem zelf geschreven

    • Die gaan daar absoluut heel blij mee zijn joh. En wat Greetz betreft.. het is super makkelijk. Wij gebruiken het ook. Zeker bij last minute een kaartje versturen is het ideaal. Een geschreven kaart is misschien leuker, maar vind de gedachte erachter zoveel belangrijker.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond