Home » Duurzaam speelgoed van Kartent

Duurzaam speelgoed van Kartent

Hoe tof is het dat je karton als een festival tent kunt gebruiken? En hoeveel toffer is het dan wel niet dat datzelfde kartonnen tent later dienst kan doen als speelgoed voor je kind? Ik vind het in elk geval meer dan bijzonder wat Kartent doet! En Sem en Bas waren ook wel in hun nopjes.

Speelauto van karton

Van Kartent mochten ze namelijk een auto uitproberen. Uiteraard van karton. Vol ongeduld hebben ze gewacht tot ik het platte pakketje omtoverde tot een race bolide. En dat duurde even. Ik moet zeggen dat de Man des huizes, die op dat moment nergens te bekennen was, hier veel handiger in is. Maar ze moesten het met mij doen en ik moest het zonder handleiding doen. Maar ook mij lukte het, met behulp van de plaatjes op de website, om het karton tot leven te laten komen. De kartonnen verkeersborden maakten het geheel af.

Spelen met kartonnen speelgoed

Mijn grootste zorg was of je wel goed kunt spelen met speelgoed van karton. Duurzaam is leuk, maar het is ook fijn als het even een tijdje mee kan gaan. Want ook dat is duurzaam. Hier en daar hou ik mijn hart vast als ik Bas en Sem er mee zie spelen, maar de nieuwste toevoeging aan ons wagenpark houdt zich, op wat oppervlakkige deukjes na, kranig. Daar word ik dan weer erg blij van. Zij genieten vooral van het spelen. Waar Bas er door het huis mee sjeest, is het voor Sem een rustig plekje om zijn fruit in te eten. Zodat er geen misverstanden kan bestaan over wie het eigendomsrecht heeft van deze speelatuto van karton, zijn hun namen uitgesneden.

Kartent

Kartent maakt voor al haar producten, en dat zijn er nogal wat, alleen maar gebruik van eerder gebruikt karton. Naast dat dat duurzaam is, heeft het ook z’n charme. Je kunt namelijk gebruikssporen van de vorige eigenaar tegenkomen. Denk aan een creatieve uitspatting van een festivalganger. De producten zijn voornamelijk voor kinderen. Denk aan speelhuisjes, voertuigen en zelfs stoelen en tafels. Maar ook in de categorie woon- en kantoorartikelen kun je leuke dingen shoppen. Denk aan een bedframe, fotolijstje of een laptopstandaard.

Duurzaam speelgoed

Wat ik zo leuk vind aan de producten van Kartent is dat ze naast duurzaam ook net even anders dan anders zijn. Nu de kinderen momenteel veel thuis zijn, was nieuw speelgoed ook heel erg welkom. Binnenkort gaan we hun kartonnen race bolide denk ik een make over geven met veel verf en kleur. Ik voorspel dat hij niet maanden mee gaat, maar dan kan hij gewoon bij het oud papier. Om misschien later wel een vliegtuig te worden.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond