Home » Drs Leenarts Dag & nachtcrème; gezichtsverzorging voor drukke mama’s

Drs Leenarts Dag & nachtcrème; gezichtsverzorging voor drukke mama’s

Alle producten die ik tot nu toe van Drs Leenarts heb geprobeerd zijn goed bevallen. Het is een no nonsense merk waarvan ik het gevoel heb dat er geen onnodige toevoegingen in zitten. Een merk waarvan ik het idee heb dat de drijvende kracht er achter echt hart voor haar producten en de gebruikers er van heeft. Ik was dan ook reuze benieuwd naar haar nieuwe producten voor gezichtsverzorging: Dagcrème SPF25 en Dag & Nachtcrème. Ik ben niet iemand die houdt van tutten en ik hou van gemak. Een alles in één product zoals de Dag & Nachtcrème heeft dan ook sterk mijn voorkeur. Noem het gezichtsverzorging voor drukke mama’s; op een laagdrempelige manier toch lief zijn voor je huid.

Lees ook: Lief zijn voor mijn droge huid met hulp van Dr. Leenarts

Gezichtsverzorging van Drs Leenarts

Het grootste verschil tussen beide gezichtscrèmes is de toevoeging van een UV filter aan de Dagcrème SPF25. Een nachtcrème met UV filter is natuurlijk onzin, maar een crème zonder die filter kan ook prima overdag gebruikt worden. Dat is de eerlijkheid waar ik zo van hou. In plaats van het alleen een nachtcrème te noemen en de consument twee producten aan te smeren (pun intented) gewoon vertellen hoe het echt is. Beide crèmes hebben toevoegingen zoals glycerine voor huidherstel en sheabutter en kokosolie voor het zachte en verzorgende gevoel.

“Gezichtscrème stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Juist je gevoelige gezichtshuid wil je
zo goed mogelijk verzorgen! Vanzelfsprekend ben ik weer grondig te werk gegaan.
Werkzame ingrediënten, prettig in gebruik, vrij van onnodige toevoegingen zoals parfum én
zeer betaalbaar; er waren heel wat testversies nodig voordat de perfecte crème nu
beschikbaar is!  Het feit dat het internationaal gerenommeerde keurmerk Allergy Certified mijn producten
onderschrijft, is voor mij hét bewijs dat het weer gelukt is om producten te ontwikkelen
waar ook de meest gevoelige huid baat bij heeft.” Drs Leenarts

Lees ook: De beste merken verzorgingsproducten voor een baby met gevoelige huid

drs Leenarts dag & nachtcreme

Dag & Nachtcrème van Drs Leenarts

Ik heb de Dag & Nachtcrème gekregen om te testen. Het zit in een tube met een pompje met dopje. Persoonlijk vind ik een potje fijner omdat je dan alles kunt opmaken, maar een tube of flacon is natuurlijk een stuk hygienischer. Er zit 50 ml in en hij kost €13,95 waardoor ik het zeer betaalbare gezichtsverzorging vind. De substantie voelt fijn aan. Het smeert goed uit, plakt niet en trekt snel in. Zoals met alle producten van Drs Leenarts is er geen parfum toegevoegd. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar ideaal voor de gevoelige huid.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond