Home » Drie originele manieren voor het sturen van geboortekaartjes

Drie originele manieren voor het sturen van geboortekaartjes

De baby is geboren! Het sturen van geboortekaartjes naar mensen in je omgeving is erg leuk, je kunt natuurlijk de kaart zelf helemaal customizen.

Het is zover, de baby is geboren! Het sturen van geboortekaartjes naar mensen in je omgeving is erg leuk, je kunt natuurlijk de kaart zelf helemaal customizen en het een speciale herinnering maken voor later. Het gaat tenslotte iets zijn waar je jaren later nog steeds met een lach op terug kunt kijken. Maar een simpel kaartje van de supermarkt met wat informatie erin? Dat is toch ook niks. Dit zijn drie originele en leuke manieren om geboortekaartjes te sturen.

Maak ze helemaal zelf

Ben je wel een beetje creatief en goed met de handen? Maak mooi zelf wat leuke kaartjes! Om te voorkomen dat je erg vermoeid bent in de weken na de bevalling, is het ook een idee om dit vooraf al te doen. Schilder, teken, knutsel er lekker op los en maak er wat moois van – persoonlijker krijg je het niet, en het maakt voor een bijzondere en erg leuke geboortekaart.

Bijzondere ‘kaart’

Er zijn genoeg dingen te bedenken die eigenlijk helemaal niet op een standaard traditionele kaart lijken, maar die juist net lekker anders en uniek zijn. Zo kun je online bijvoorbeeld stukken hout laten inbranden met de benodigde informatie, of glas met een mooie opdruk. Of wat dacht je van een leuk boekje waar alle informatie in ingevuld kan worden, of een soort mini paspoortje, of een kaart in een gekke vorm? Dit soort leuke dingen kun je veelal online vinden, en hier hoef je dus niet per se zelf de handen voor uit de mouwen te steken. Dat scheelt wel. Zoek online dus naar leuke en originele geboortekaartjes, en wellicht vind je een geboortekaartje dat goed bij jou past.

Mooi en fancy

Waarom zou je gaan voor een simpel en standaard geboortekaartje als je ook kunt gaan voor een mooie luxe kaartje met een fancy envelop en mooie opdruk? Je zou online eens kunnen kijken naar de opties voor wat duurdere kaarten die bijvoorbeeld met de hand geletterd worden. Natuurlijk kun je het ook zelf maken. Met een mooie fancy envelop, een stevige kaart van goede kwaliteit en sierlijke letters krijg je al snel een luxe gevoel van de kaart. En dat is natuurlijk mooi – zowel voor jou als voor de mensen die de kaarten gaan ontvangen. Kijk dus eens naar de mogelijkheden voor een wat luxer kaartje. Het is het tenslotte ook wel waard, een mooie kaart voor een mooie baby.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond