Home » Dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd met de Babylonia Flexia

Dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd met de Babylonia Flexia

Dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd met de Babylonia Flexia soft grey

Van nieuwe ergonomische dragers word ik blij. Met een stukje innovatie erbij is het feest compleet. Ik werd de afgelopen weken op mijn wenken bediend. Vertelde ik laatst al over de Snoozebaby Kiss & Carry en de Twist, nu is daar Babylonia Flexia. Helemaal nieuw omdat hij pas vanaf april te koop zal zijn, ergonomisch omdat hier voldoende aandacht aan is besteed en met de Flexia kun je dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. Dat is het stukje innovatie waar ik je graag meer over wil vertellen.
 

 De drager die met je kindje meegroeit

 
Natuurlijk zijn er meer dragers waarmee dit kan. Ik hoor het je denken, maar met deze dragers heb je altijd een accessoire nodig zoals een verkleinkussen. Naast dat deze de ergonomie een beetje om zeep helpt, is het een extra aanschaf. De Babylonia Flexia belooft wat dat betreft flexibeler en gebruiksvriendelijker te zijn. Hoe? Bij de drager krijg je 3 verschillende rugpanden. Elk pand staat voor een bepaalde grootte. Is je kindje gegroeid en ben je daardoor toe aan een grotere drager? Door het inritsen van een groter pand, vergroot je heel gemakkelijk de drager. Zonder ingewikkelde handelingen is het hierdoor mogelijk gemaakt om te dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd met dezelfde drager.
 


 
Lees ook: Die glimlach als je aankomt met een draagdoek… En nog 7 redenen waarom het dragen van een baby zo fijn is
 

 Ook aan de ergonomie is gedacht

 
Ik wil geen moraalridder zijn, maar ergonomie is toch wel erg belangrijk tijdens het dragen. Het moet natuurlijk wel leuk en uit te houden blijven voor beiden. Babylonia heeft hier gelukkig aandacht aan besteed. De knietjes kunnen hoger dan de billen (M-houding) en de rug wordt perfect ondersteund terwijl de natuurlijke bolling hiervan wordt gerespecteerd. Ergonomie is er trouwens niet alleen voor je kindje. Ook degene die draagt is hier enorm bij gebaat. De Babylonia Flexia heeft extra zachte schouderbanden, een ondersteunende heupband en ook het ademend organisch katoen zorgt dat de drager optimaal kan genieten van het plezier van dragen.
 


 
Lees ook: Een leatherlook draagzak is helemaal van nu
 

Nog even het volgende

 
Met de Babylonia Flexia kun je buik, heup en rugdragen. En nog even voor de goede orde: onder het dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd wordt het dragen van een kindje van 0 maanden tot 48 maanden (3.5kg –  20 kg) verstaan. Hij is gemaakt van organisch katoen en verkrijgbaar in twee  mooie tinten grijs. Voor €149,95 kan hij van jou zijn!
 
 
 
Dit is geen review! De informatie komt uit een persbericht. Het enthousiasme komt van mijzelf.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat een leuke blog heb je mary-lou!
    Ik heb met plezier gelezen én.. met nog veel meer plezier… zijn wij gister op de beurs geweest, waar we de nieuwe babylonia Flexia zelf hebben mogen bewonderen en testen! Zoals alles van dit merk, geweldig. Nog mooier en comfortabeler dan we hadden verwacht. We vinden het leuk om te horen dat jou ervaring ook zo positief is!
    Wij hebben hem op voorraad opgenomen in ons assoritment 😀
    Groetjes, Amy&Frances namens team DeBabykraam!

    • Bedankt! Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over de drager. Zoals ik schrijf is het alleen geen review, ik heb dus geen ervaring met de drager. Ik ben vooral in theorie enthousiast. 😉

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond