Home » Draagdoeken en draagzakken; het is ruim vertegenwoordigd op Negenmaandenbeurs 2017

Draagdoeken en draagzakken; het is ruim vertegenwoordigd op Negenmaandenbeurs 2017

Mama Masterclass Melissa Negenmaandenbeurs

Nog heel even en de Negenmaandenbeurs gaat weer van start. Van 22 tot en met 26 februari 2017 zal de Rai weer volstromen met zwangeren, vaders, moeders en andere geïnteresseerden. Ik vind de beurs elk jaar weer een ontzettend leuk dagje uit. Zo leuk dat ik niet eens tijd overheb om ook de Huishoudbeurs te bezoeken. Omdat babydragen, meer nog dan de vorige keer, mijn interesse heeft vroeg ik me af hoe het aanbod hiervan is. Nou dat zit wel goed kan ik je vertellen.

Het begint al met een spectaculaire opening. De combinatie man en doek of drager doet menig draagliefhebbende vrouw likkebaarden. Dankzij Kruidvat als sponsor en Melissa Budding als coach kun je genieten van een heuse daddydance. In deze blog zul je nog meer over de veelzijdige Melissa lezen.
 

Babydragen op de Negenmaandenbeurs

 
Draagdoeken, draagzakken of draagconsulenten. Het is allemaal ruim vertegenwoordigd op de Negenmaandenbeurs.
 

Snoozebaby | Hal 11 Stand 101

 
Een tijd geleden schreef ik al een blog over het nieuwe draagsysteem Kiss & Carry. Ben je net als ik razend nieuwsgierig naar deze draagzak? Hij is op de beurs! Niet alleen om te zien en voelen, maar ook voor het eerst te koop!

•Ga je over tot aankoop van de Kiss & Carry dan ontvang je een gratis tutteldoekje twv €12,95.
 

Draagkracht Utrecht | Hal 11 Stand 10 Webshopstraat

 
Met maar liefst 13 ondernemens is Draagkracht Utrecht aanwezig. Dit zijn ze: Doekenwinkel, Billenboetiek, Pure Baby Love, Draaghoek, Ooiebeest, Diens dragers, PetitoDesign, MamaNova, Mama Manana, Hugs and Things, Twisted Jams, Apenkopje, Limomade! Je kunt bij ze terecht voor alles op het gebied van ergonomisch dragen en meer. Elk met een eigen assortiment en beursaanbieding.

•Diens Drager laat je kennismaken met de nieuwe drager Twist. Een drager met drie standen waardoor je er een newborn, een dreumes en een peuter mee kan dragen
•Pure Baby love van de zachte pastelkleurige doeken heeft een gave selfieactie waarmee je een draagdoek kunt winnen.
 

With a touch of rose | Hal 8 Stand 2 Puur Baby Plaza

 
Dit Fairtrade merk heeft een rekbaar draagdoek van eigen makelei. In de stand ben je van harte welkom om onder andere deze doek te testen.

•Samen met Kaatje Katoen, Petit & Jolie, BabyVerhip en BV De Melkfabriek is er een speciale winactie op de beurs.
 

Bereka | naast de borstkolfwinkel

 
De Mbereko (te koop in de stand van Draagkracht Utrecht en bij de Borstkolfwinkel) is een dubbelzijdig te gebruiken draagzak die met de hand wordt gemaakt. Eigenaresse Melissa Budding vertelt je graag alles hierover. Ook laat ze je kennismaken met torsodragen. Ze is niet alleen op de beursvloer te vinden, maar geeft ook een Mama Masterclass. Verderop meer hierover.

•Naast wellicht een hoop nieuwe kennis, neem je ook een goodiebag mee.
 

Draagdoek.nl | Hal 8 Stand 510

 
Niet alleen kun je alle dragers van het merk ByKay zien en kopen, ook kun je er terecht voor draagadvies en demonstraties.

•Elke dag kans maak je kans op een ByKay draagdoek of draagzak.
 

Oogappel | Hal 8 Stand 122

 
Voor meer informatie over de Ergobaby draagzakken kun je perfect bij Oogappel/Prunelle terecht.
 
Mama Masterclass Melissa Negenmaandenbeurs Mama Masterclass gegeven door Melissa Budding (midden)
 

Mama Masterclasses

 
Er is niet alleen veel te zien en te koop op de Negenmaandenbeurs. Ook als doener kun je je hart ophalen met een Mama Masterclass.
 

Babydragen tijdens dans en sport? Veiligheid eerst!

 
12.30-13.00 uur elke dag en op donderdag en vrijdag ook van 18.30-19.00 uur
Gegeven door Melissa Budding van BabyCarryWorkout en BabyCarryDance

Wat zijn de do’s en wat moet je vooral laten als het gaat om sporten en dansen samen met je kleine?  Melissa leert je alles over veilig en ergonomisch babydragen tijdens intensievere activiteiten dan dagelijks wandelen met een baby in de draagdoek. Ik volg haar al een tijdje en je komt ze weinig tegen met zoveel passie en enthousiasme.
 

Hoe knoop ik een draagdoek?

 
14.00-14.30 uur elke dag
Gegeven door Anne-Rose van With a touch of Rose

Wil je op een duidelijke en ongedwongen manier uitleg over hoe je een draagdoek knoopt? Dan moet je zeker deze workshop volgen. Uiteraard mag je ook zelf aan de slag.
 

Draag en Dans | Podium

 
15.30-16.00 uur op zondag de 26e
Gegeven door De Vos Draagcentrum
 
 
 

Als draagliefhebber kun je dus je hart ophalen op de Negenmaandenbeurs. Welke stand ga jij zeker bezoeken? Als je nog een toevoeging hebt laat het me weten!

 
 
Meer over de beurs bij collega bloggers:

Gratis producten tijdens de Negenmaandenbeurs 2017
Overzicht met gratis aanbiedingen en winacties op de Negenmaandenbeurs 2017
Huishoudbeurs tas en negenmaandenbeurs tas, wat zit er dit jaar in?
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond