-Hebben, hebben, hebben- dacht ik toen Marlo haar plannen deelde om een draagkalender te ontwerpen. De Mint’s Carry Calendar is daar. En hij is mooi! Het is een draaggerelateerde verjaardagskalender uitgevoerd in zachte pasteltinten.

Mint Baby

Het ontwerpen is Marlo niet onbekend. In haar webshop Mint Baby verkoopt ze handgemaakte babyproducten. Van te schattige broekjes, mutsjes en haarbandjes tot fijne dekentjes voor in baby’s ledikant. De omkeerbare commodemandjes zijn leuke accessoires voor op baby’s kamer. Ze gebruikt veelal GOTS gecertificeerde stoffen. Dit label garandeert dat de productie van de stoffen op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Omdat er bepaalde kwaliteitseisen worden gesteld zegt het ook iets over de kwaliteit van de stoffen. En het uiteindelijke product!

Draagkalender | draaggerelateerde verjaardagskalender

Naast kleding kun je er ook felicitatiekaartjes vinden. En nu, nu is daar de draaggerelateerde verjaardagskalender. De kalender bestaat uit 13 losse vellen die met een grote klem op een houten plaat vast zitten. Persoonlijk vind ik dit superleuk bedacht. Het maakt de kalender anders dan andere verjaardagskalenders.

De Mint Baby draagkalender is gedrukt op dik A4 papier. De illustraties zijn zwart-wit met aquarel vegen en spatjes in lieflijke pasteltinten met hier en daar een donkerder accent. Dat geeft een heel mooi effect. Elke maand heeft een mooie draagillustratie en bijpassende quote of geeft informatie. Alles is in het Engels. De vellen zijn, op de omslag na, enkelzijdig bedrukt. De kalender kun je neerleggen of op een plankje tegen een muurtje aanleggen.

Draaggerelateerd cadeautje

Voor €19,95 inclusief verzending had ik de draagkalender heel snel in huis. Bij mijn bestelling kreeg ik ook hele toffe draagkaartjes. Ze staan nog niet in de webshop, maar het staat wel op de planning heb ik begrepen.

 

Ik vind de Mint’s Carry Calendar een perfect cadeautje voor iemand die draagt. En jezelf kietelen mag natuurlijk ook!

Psst: Op dit moment loopt er op de Facebookpagina van Mint Baby een winactie waarbij je kans maakt om eentje te winnen!

Lees ook:

Op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik geef je meer dan 10 toffe suggesties!