Home » Draagdoeken en draagzakken vergelijken

Draagdoeken en draagzakken vergelijken

draagdoeken en draagzakken vergelijken met draagzak.nu

Ik mag graag kennismaken met nieuwe en/of leuke websites op het gebied van babywearing. Zeker als deze handig zijn. En een keuzehulp die je helpt bij het draagdoeken en draagzakken vergelijken hoort toch zeker wel in de categorie handig thuis, of niet?
 

Keuzes, keuzes en opties

Als je op zoek gaat naar een nieuwe draagzak of draagdoek zul je namelijk al gauw merken dat er zoveel verschillende dragers zijn. Een keuze maken is zo lastig! En als je al weet welk type en welk merk, moet je ook nog een keus gaan maken welk dessin het wordt. Dat laatste zal een kwestie van smaak blijven, maar bij het overige kan draagzak.nu een handige hulp zijn.
 

draagdoeken en draagzakken vergelijken met draagzak.nu
Foto credits: jong stel met kindjes in de draagdoek en draagzak van Shutterstock

 

Vallen en opstaan

Dit is een betrekkelijk nieuwe website en een nieuwe site zet je niet zomaar even op. Er zijn altijd zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Sharon, oprichter van de site, beseft dit maar al te goed. Op social media plaatste ze dan ook een oproep met het verzoek om vooral feedback te geven. Naar aanleiding hiervan kwam er veel reacties op de Baby Bjorn One die op de website staat. Desgevraagd liet ze weten dat ze op het moment zelf deze draagzak, die claimt ergonomisch te zijn (maar waar aan wordt getwijfeld), aan het testen is op ergonomie. Ook geeft ze aan dat het aanbod van webshops binnenkort uitgebreid zal worden.
 

Draagdoeken en draagzakken vergelijken

Naast het vergelijken van dragers, krijg je ook een overzicht van verschillende webshops waar de drager van je keus te koop is. Toevoeging van meer webshops zou ik zelf ook een enorme verrijking vinden van de site, evenals het aantal merken draagdoeken. Dat neemt echter niet weg dat er nu al iets moois staat wat ook nog veel meer potentie heeft. Op de site heb je zowel voor draagdoeken als voor draagzakken een keuzehulp. Je geeft je voorkeuren aan en de zoekfilter zal je zoekveld aanzienlijk verkleinen. Het principe is simpel en toch is dit de enige website dat zich enkel richt op het vergelijken. Een drager kun je er dus niet kopen, en dat straalt toch een bepaalde mate van onafhankelijkheid uit. Daarnaast kun je er terecht voor achtergrondinformatie.
 
 
 

Hoe kies jij een nieuwe drager?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat fijn, ik ben toevallig op zoek naar een draagdoek. Zo’n elastische lijkt mij wel wat voor een newborn, maar ik moet mij er nog wat meer in verdiepen. Heb de site even opgeslagen in mijn favorieten, thanks voor de tip!

    • Graag gedaan! Zelf heb ik nog geen ervaring met een rekbare doek, maar ben wel nieuwsgierig. Misschien ga ik het ook een kans geven. Hoor inderdaad dat het fijn is voor een pasgeboren baby. Alleen jammer dat ze er zo snel “uitgroeien”.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond