Home » Draagconsulent Charlotte: Een draagconsult is echt maatwerk | met winactie!

Draagconsulent Charlotte: Een draagconsult is echt maatwerk | met winactie!

draagconsult

Door Charlotte | Zo rond Kerst en Oud & Nieuw is iedereen heerlijk aan het genieten van elkaar en van de feestdagen. Ook wij hebben genoten van een heerlijke feestdagenvakantie met de kinderen en familie. Vorig jaar begon voor mij met een gebroken enkel, dus ik was heel erg benieuwd naar wat het begin van 2018 voor mij in petto zou hebben. Net na de jaarwisseling begonnen de aanvragen binnen te komen, altijd een leuk moment. Mijn jaar begon hierdoor bijzonder en leuk, zo zie je maar weer dat het steeds bekender word het dragen van je kindje(s). Ik geniet van elke aanvraag en zo liep mijn eerste werkweek van januari al snel vol. Ik geef je graag een kijkje in het leven van een draagconsulent. Niet alleen de afspraken, maar vooral een kijkje achter de schermen.

Charlotte | draagconsulent Dragen geeft Plezier

Een week uit het leven van een draagconsulent

Deze maandag de kinderen naar school gebracht en thuis alle spullen bij elkaar gezocht. Wat heb ik deze keer nodig? Welke draagzakken zijn nodig, de babymaten of juist de peutermaten? Welke draagdoeken zijn handig, is er een speciaal verzoek, heb ik alle ringslings mee en welke draagpoppen mogen er mee? Waar ik voor de maandag de babydraagzakken en de kleine poppen nodig had, was dat voor dinsdag juist de draagdoeken en draagzakken met de kleine draagpoppen. Donderdag stond ook in het teken van draagdoeken, maar ook peuterdragers. Dat betekent de grote draagpop mee. Elk consult is uniek en heeft zijn eigen dingen die ik mee wil nemen. Dat vind ik juist het mooie aan dit draagdoekconsultentschap.

draagconsult
tijdens een draagconsult

 

Een draagconsult is maatwerk

Ik kijk daarom nu al uit naar volgende consulten, er komen er nog meer, dat weet ik zeker. Tijdens een consult gaan we samen stap voor stap de knoop door of passen we op ons gemak de dragers. Het is en blijft maatwerk, niet iedereen is even lenig of kan elke handeling even gemakkelijk uitvoeren. Dan gaan we samen kijken naar wat voor jou wel werkt. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden ;-). Dat maakt het draagconsulente zijn nou juist zo leuk. Het is nooit hetzelfde, het is altijd anders en het is en blijft maatwerk.

Een drukke week

Draagconsulent zijn is niet alleen consulten geven. Op woensdagochtend had ik een vergadering met ondernemende dames waarmee ik samenwerk. We hebben verder besproken naar hoe we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Vrijdagochtend stond een afspraak met een Timemanager, een mooie nieuwe kijk op balans. Werk en gezin lopen hier nog wel eens door elkaar heen…. Tevens ben ik lid van de vereniging van Draagdoekconsulenten van de Scholingscommisie. Naast alles wat ik al doe, ben ik daar ook druk mee. We hebben 2018 bijna helemaal klaar met plannen. De scholingsdagen thema’s zijn bekend en nu zijn we druk met de puntjes op de I.

Al met al was het een druk weekje waarin ik niet alleen kennis heb overgedragen, maar zelf ook het één en ander heb opgestoken. In samenwerking met Mary-Lou kan ik iemand iets heel moois aanbieden.

Win een draagconsult

Ben jij nieuwsgierig naar wat een consult jou kan bieden? Dan is deze actie echt iets voor jou. Dragen geeft Plezier biedt jou de kans om een vervolgconsult te winnen. We vragen je het volgende te doen:

•Volg Dragen geeft Plezier én mamaLou blogt op Facebook
•Vertel ons onder het actiebericht op Facebook of hieronder in de reacties waarom jij dit consult wil winnen. We kiezen op 31 januari 2018 een winnaar uit alle reacties.

En vertel gerust al je draagvriendinnen hierover 😉

Let op, er zijn wat kleine lettertjes: Dit consult vind plaats in Houten. Mocht een ander consult passender zijn, dan is het eventuele verschil in prijs voor eigen rekening.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Ik doe graag mee! Ik draag mijn beide zonen veel,
    maar ik heb nooit goed geleerd om ze op de rug te dragen. Nu mijn jongste zelfstandig kan zitten begint dit toch te kriebelen. Ik zou het graag willen leren. 🙂

  • Oh ik wil graag even de puntjes op de i zetten merk ik. Ik draag graag maar mijn 15 maanden oude zoon heeft niet altijd de rust om te willen blijven zitten. Ik ben een beetje aan het zoeken hoe hij het weer fijner kan vinden want dragen is soms zo veel handiger als een buggy.

  • Ik ben pas begonnen met dragen met ons 3e kindje (4,5maand), ik ken maar 1 knoop en vind het dragen heel fijnen hij ook, alleen het knopen is soms zo’n gedoe waardoor ik niet zoveel draag als dat ik zou willen. Nu zou ik graag wollen uitvinden of een drager/rs voor mij is of hoe ik eenvoudiger/sneller kan knopen zodat we eree4 van kunnen genieten.

  • Wat een gave actie! Ik ben pas bij mijn derde kindje begonnen met dragen en nu ze tien maanden is merk ik dat ze ook graag op andere manieren gedragen wil worden. Ik weet alleen niet hoe…..zou daarom heel erg graag een consult willen winnen zodat ik hopelijk mijn kleinste meisje nog heel lang kan dragen <3

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond