Home » Eindelijk! Mijn eigen setje draag mijlpaalkaarten: DraagKaart

Eindelijk! Mijn eigen setje draag mijlpaalkaarten: DraagKaart

preview overzicht DraagKaart draagfotokaarten en draagmijlpaalkaarten

Je ziet vaak hele leuke foto’s gemaakt met nog leukere mijlpaalkaarten voorbij komen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een kaart voor. Dan is het toch een beetje vreemd dat er nog geen setje kaarten is wat geheel op het dragen van je kindje gericht is? Samen met je kindje(s) in de draagdoek of draagzak beleef je anders genoeg hoogtepunten. Of een dieptepunt natuurlijk, dat kan ook. In elk geval memorabel.
 

Selfie

 
Toen ik mijn jongste zoon Bas begon te dragen, ben ik lid geworden van diverse draag Facebookgroepen. Het viel me al snel op dat er enorm veel selfies worden gemaakt. Omdat iemand barst van de trots! Trots op zichzelf omdat die ene knoop goed gelukt is. Soms is er twijfel. Want we zijn allemaal menselijk en zitten vol vragen. Over ons kunnen, doen en laten. Er wordt ook genoten! Of dat nu op de rug, heup of borst is. We delen graag deze momenten. Leuk, lief of gewoon ruk. Voor onszelf en voor de herkenning. Om te lachen en te verbinden.
 
Lees ook: Die glimlach als je aankomt met een draagdoek… En nog 7 redenen waarom het dragen van een baby zo fijn is
 

Mijlpalen

 
Ook onze draagavonturen verdienen een mooi kaartje. Om te tonen, te onthouden en te bewaren. Wat je er maar mee wilt doen. Om bij al deze mijlpalen, groot en klein, stil te staan en soms zelfs te vieren heb ik DraagKaart bedacht. Een kleurrijk setje fotokaarten die je vanaf het begin kunt gebruiken.
 

preview babywearing fotokaarten mijlpaalkaarten DraagKaart

DraagKaart | draag mijlpaalkaarten

 
Het begint uiteraard allemaal met de geboorte van je baby, al in de buik liefdevol gebombardeerd tot draagobject. Je eerste draagdoek, dat mooie moment waarop je kindje zelf vanuit ligstand gaat zitten; hij kan je rug op! Maar ja de Ruck is soms gewoon ruk! Desalniettemin is dragen fijn. Er zijn voor je kindje, hem wiegen en dragen. Troost kun je bieden. Ook voor dit soort liefdevolle momenten heb ik een mooi kaartje bedacht. En soms… ja soms… is het niet fijn. Terwijl ik met een baby op de buik ijsberend door de kamer liep en blééf lopen, kreeg ik inspiratie voor een superhelden kaart. Over een superheld die geen slaap nodig heeft. Eentje die overleefd op warmte en je hartslag dichtbij.
 
Lees ook: Op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik geef je meer dan 10 toffe suggesties!
 

Karoeza | Karin Rozenhart

 
Inspiratie genoeg voor de teksten, maar het talent dat te vertalen naar mooie prachtige illustraties ontbreekt bij mij. Ik was al bekend met het werk en de stijl van Karin Rozenhart. Mijn mooie kleurrijke logo is van haar hand. Ik wist meteen dat zij de juiste persoon was om mijn wensen om te zetten in mooie beelden. Ik was enorm blij dat ze samen met mij dit avontuur wilde aangaan en de opdracht aannam. Dit resulteerde in een mooi setje draag mijlpaalkaarten waar ik enorm trots op ben; DraagKaart.
 

Pre-order

 
Heb je draag mijlpaalkaarten gemist? Wil je stil staan bij een leuk of minder leuk draagmoment? Deel je ook graag de zogenaamde babywearinglove? Bestel dan nu je eigen setje van DraagKaart! Heel binnenkort verwacht ik een groot pakket van de drukker en dan kunnen de pakketjes verstuurd worden. Wel kun je alvast bestellen. Pre-orders zijn ons niet vreemd toch? Bestel nu je foto- mijlpaalkaarten voor €12,50 (excl. verzendkosten). De pre-order eindigt zodra de kaarten binnen zijn. Wacht dus niet te lang!

Edit: de pre-order is gesloten!
 

Bestellen

 
Je kunt de kaarten nu heel makkelijk in de webshop bestellen. Leuk voor jezelf of als (kraam)cadeau.
 
 
 

Wil je meer informatie of nog meer kaarten zien? Ik ben te volgen op Facebook en Instagram. Deel je het goede nieuws met je vriendinnen die ook dragen?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond