Home » Waar is binnenkort een draag evenement? +winactie (gesloten)

Waar is binnenkort een draag evenement? +winactie (gesloten)

Komende maanden worden er weer een aantal leuke evenementen georganiseerd. Dus heb je zin in een gezellig dagje uit met je gezin? Of lekker even bijkletsen met een vriendin terwijl de kinderen zich ook vermaken? Op een draag evenement ontmoet je gelijkgestemden in een gemoedelijke sfeer. 

Tip

Als een webshop aanwezig is op een beurs is het vaak mogelijk om je webshop aankopen op de beurs af te halen. Met de verzendkosten die je bespaart heb je zo weer je entreekosten terugverdiend. Voor een overzicht van de deelnemers kun je op de website van de desbetreffende evenement terecht.

Als je verder leest heb ik nog een mogelijkheid voor je om kans te maken op kaartjes voor zo’n draag evenement.

 

Het Draagevenement

21 mei 2016 | Heusden | €4,50 vvk

Het Draagevenement is een Nederlands/Belgisch evenement welke plaats vindt in het voormalige Land van Ooit. Draagliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want naar ik heb begrepen heeft dit evenement ontzettend veel te bieden. Denk aan deelnemers zoals bijvoorbeeld Pure Baby Love met hun bekende draagdoeken en Apenkopje.nl met stoere mode voor jongens. Maar ook Moedermelk-sieraden en In de doek zullen acte de presence geven. Over moedermelk gesproken: dankzij La Leche League is het mogelijk om even te kolven, mocht het nodig zijn.

Er zullen ook diverse workshops gehouden worden zoals kangatraning en babygebaren. Het Draagevenement belooft een gezellig dagje uit te worden. Met je komst steun je trouwens ook een goed doel, want de opbrengst van dit evenement wordt geschonken aan Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Ook Draagtekening voor jou zal aanwezig zijn! Op de uitgelichte foto kun je zien dat ze iets leuks beschikbaar heeft gesteld voor de goodiebags.

 

Ouders Natuurlijk Beurs

4 juni 2016 | Doorwerth | €9,00 vvk

Natuurlijk en bewust leven met je kinderen, daar draait het om bij de Ouders Natuurlijk Beurs. De nadruk ligt hier op gezonde voeding, duurzaam speelgoed en communicatie met je kinderen. Ik vind het opvallend hoeveel er voor kinderen georganiseerd wordt. Leuk! Denk aan een workshop yoga voor peuters en kleuters, Er is een uitvinderstafel voor de wat oudere kinderen en ook aan muziek en dans geen gebrek. Op deze beurs kun je zelf ook nogal wat lezingen volgen en aan workshops meedoen.

Wat dacht je van een lezing over accupuntuur voor kinderen en baby’s of de lezing Stabiele volwassenen. De workshop Van kinderen die niet willen meewerken naar lachend alles samendoen trekt meteen mijn aandacht. Dat laatste zal menig ouder namelijk als muziek in de oren klinken.

 

Ouders natuurlijk beurs 2015 | Als er problemen zijn met afspelen, kun je de video ook hier bekijken.

 

Jonge gezinnen & Zomerfair

18 juni 2016 | Tuk | entree niet bekend

Op deze fair staat gezonde voeding, educatief speelgoed en draagmogelijkheden centraal. Maar ook voor kraamcadeuatjes kun je er terecht. Deze beurs voor jonge gezinnen en aanstaande ouders wordt georganiseerd door een plaatselijke kinderdagverblijf. Kaatje Katoen, bekend van de wasbare luiers, zal er aanwezig zijn. Ook aanwezig is Kiddeaus, waar je bij terecht kan voor onder andere leuke cadeautjes, kinder kleding en bijtkettingen.

 

Kiindfestival

17 september 2016 | Amersfoort | entree nog niet bekend

Op deze festival is er een kindertheater, een groene markt, veel muziek en workshops. Aan een biologisch hapje en drankje is gedacht! Meer is er op dit moment nog niet bekend. Hou deze pagina in de gaten voor updates. De voorverkoop start 1 juni as.

 

Kaarten winnen voor een draag evenement

Lijkt het jou leuk om aanwezig te zijn bij Het Draagevenenemt en heb je nog geen kaartjes? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je maakt nu kans op niet één, maar twee kaartjes voor dit leuke draag evenement. Wat vraag ik hiervoor?

Ik zou het enorm waarderen als je meehelpt om mamaLou blogt op de social media kanalen wat meer bekendheid te geven. Dus volg, like, reageer en deel! Hoe of wat laat ik helemaal aan jou over.
Laat je hieronder bij de reacties wel even weten dat je meedoet?! Omdat het evenement volgende week zaterdag al plaatsvind, zal ik komend weekend de winnaar bekendmaken.

Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: