Home » Doe het lekker zelf: versiering

Doe het lekker zelf: versiering

Doe het lekker zelf versiering

Al even is er een trend gaande als het om versiering voor een feestje gaat. Je hebt juten, stoffen of zelfs houten slingers. Ook wat betreft de kleuren is er veel veranderd. Waar vroeger Lego kleuren zoals bijvoorbeeld rood en geel als feestelijk golden, is je slinger nu hip als hij zwart is. Overigens ben ik zelf niet zo hip; want die gebruik ik nog steeds.  Nog opvallender is dat er niet eens een feestje hoeft te zijn om slingers op te hangen. Een babykamer is pas af als er een kekke slinger hangt met een tekst als “I love you to the moon and back” of “even a superhero need to go to bed”.

 

Doe het lekker zelf: Versiering

 
Deze week in “Doe het lekker zelf” maak ik zelf een versiering; een setje papieren ballonnen. “Geen tijd” of “ik kan het niet” zijn excuses die ik zelf veel gebruik als het gaat om zelfdoen projecten. Ingewikkelde knutselprojecten ga je daarom bij mij niet vinden. Maar wat dan wel? Simpele, maar wel leuke, projectjes die als het even kan ook nog goedkoop zijn. Daar staat “Doe het lekker zelf” voor!
 
Doe het lekker zelf versiering
 

Ook lekker zelf doen?

> Papierset Hema  €1,00

> Cadeaulinten per 4 Hema €1,00

> Schaar l lijm l plakband l potlood

* Je maakt eerst de drie (of net zoveel als je wilt) afzonderlijke ballonnen. Dit kun je doen door een sjabloontje te maken of alle ballonnen uit de losse hand te tekenen. * Als de ballonnen klaar zijn plak je ze met lijm aan elkaar vast zoals je op de eindfoto kunt zien. * Je knipt de linten af op de door jou gewenste lengte en vervolgens draai je de ballonnen om en elk ballon krijgt zijn eigen lintje die je met plakband vastplakt.

 

Zelfs ik kan de was doen!

 
 

 →Doe je lekker zelf mee? Deel dan jouw creatie met me, vind ik leuk! Neem contact met me op als je een eigen doe het lekker zelf wilt delen met de lezers van mamaLou blogt.←

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond