Home » Mama Challenge #1 Doe een binnenactiviteit buiten

Mama Challenge #1 Doe een binnenactiviteit buiten

En we zijn losssss! In deze blog kondigde ik de Mama Challenge al aan. De meeste deelnemers zijn al enthousiast van start gegaan. Ik hobbel er rustig achteraan, het is tenslotte zomer. En zomaar, gewoon ineens 30° graden. Mooi weer voor de activiteit die ik in gedachten had.

 

Mama Challenge

Maar eerst een korte introductie. Met de Mama Challenge wil een groep van bloggers inspiratie bieden voor de zomervakantie. Niet iedereen gaat op vakantie. En ook al ga je wel op vakantie, soms is het ook gewoon lastig om een leuk, gevarieerd programma te bedenken. Het liefst ook nog betaalbaar. En dat 6 weken lang. Ga er maar aan staan. Een beetje hulp is dan wel fijn toch?! Nu ben ik er echt niet om precies te gaan vertellen wat je wel of niet moet gaan doen. Voor mij is het ook gewoon een stok achter de deur om vooral leuke dingen te doen met de kinderen. Als ik je gaandeweg ook nog een beetje op ideeën breng, is het wat mij betreft win-win.

 

Deelnemers

Bianca op Bblogt.nl
Britt op beautyloveplay.wordpress.com
Cassandra op momambition.nl
Cindy op levenalsmama.nl
Ellen op mamascrapelle.nl
Emy op kaboutertuinblogt.nl
Fleur op mizflurry.nl
Fleur op mamasliefste.nl
Ilse op blog.kreanimo.com/
Janske op janske.nl
Joyce op joyfromjoyce.nl
Josan op goodgirlscompany.nl/
Judith op mommylovespink.nl
Karen op karenmee.wordpress.com
Kelly op healthy-kelly.nl
Kim op inmatesmystory.nl
Kimberley op gewoon-wij.be
Lodi op lodiblogt.nl
Marguerita op marstyle.nl
Marijke en Hanneke op mamasmetthee.Wordpress.com
Marjolein op vroemmmama.com
Marjon op byjon.nl
Mary-Lou op mamaloublogt.nl
Merel op lotuswritings.nl
Nathalie op volgmama.nl
Nathalie op unicornsandfairytales.be
Nathalie op veusteveul.nl/
Nicole op meisje-eigenwijsje.nl
Priscilla op glim.org
Saskia op saskiaswereld.nl/
Sofie op ourhappilyeverafter.be
 

Activiteit van de week: “Doe een binnenactiviteit buiten”

Er zijn in totaal tien activiteiten waaruit gekozen kan worden. Bij nader inzien vind ik het leuker om jullie gewoon te verrassen en niet alle activiteiten al te noemen. Maar mocht je nou heel heel erg nieuwsgierig zijn; bij sommige bloggers vind je wel een lijstje. 😉 Ik ben zelf van start gegaan met “Doe een binnenactiviteit buiten” Begin deze week was het heerlijk weer. Perfect natuurlijk om buiten aan de slag te gaan. Ik heb het niet heel spannend gemaakt en ben dicht bij huis gebleven; namelijk in de tuin.

 
Mama Challenge Doe een binnenactiviteit buiten

Zoals het een goede peuter betaamt wil die van mij te pas en te onpas filmpjes kijken. Filmpjes van een dansende Shakira, Kinderen voor Kinderen of Piet Pablo. Blijer kun je haar niet maken. Maar ja… Ook al is dat gehups niet per definitie slecht, we willen de kijktijd toch enigzins beperken. In plaats van een filmpje doen we, als het gemopper voorbij is, dan vaak een spelletje. Nu leek het me leuk om dat spelletje buiten te doen.

 

Men neme

Een kleed werd gespreid. Ik zette een tafeltje neer en stoelen. Een stapel gezelschapsspelletjes, maar ook memory en puzzels om uit te kiezen. Voor de kleine ook nog een bak met duplo. Om het geheel af te maken wat gezellige kussens en volgens Mila mochten enkele knuffels ook niet ontbreken.

 

Mama Challenge Doe een binnenactiviteit buiten

Mama Challenge 
Doe een binnenactiviteit buiten

 

Voor herhaling vatbaar?

Het was heerlijk om na het eten zo relaxed nog even buiten te zitten met elkaar. Het gaf mij echt een vakantiegevoel. Wat dat betreft meer dan geslaagd dus. Geen idee wat Mila ervan vond. Na een paar spelletjes spotte ze de buurkindjes en weg was ze. En bedankt!

 
 
Josan van Goodgirlscompany heeft deze opdracht ook uitgevoerd. Ben je benieuwd naar haar invulling hiervan? Ze ging met haar meiden lekker buiten aan de slag met scheerschuim. 
 
 
 

Welke binnenactiviteit zou jij buiten willen doen?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond