Home » Dit is waar je een smartwatch allemaal voor kunt gebruiken

Dit is waar je een smartwatch allemaal voor kunt gebruiken

Tegenwoordig zie je bijna iedereen rondlopen met een smartwatch. We vertellen je graag waarom je een smartwatch op je wensenlijstje moet zetten!

Tegenwoordig zie je bijna iedereen rondlopen met een smartwatch. Klassieke horloges lijken bijna wel verleden tijd te zijn, want met een smartwacht kun je nu eenmaal veel meer. De nieuwste modellen worden steeds mooier en krijgen een strakker uiterlijk, waardoor het er minder grof uitziet om je pols. Ook worden er steeds meer nieuwe features toegevoegd, waardoor elke nieuwe uitvoering steeds meer handige functies krijgt. We vertellen je graag waarom je een smartwatch op je wensenlijstje moet zetten, wellicht voor de feestdagen?

Praktische dagelijkse bezigheden

Je kunt een smartwatch voor ontzettend veel dagelijkse bezigheden gebruiken. Denk hierbij aan simpele handigheidjes, zoals een timer instellen voor tijdens het koken, tot aan het betalen van je boodschappen in de supermarkt. Je kunt namelijk je smartwatch gebruiken ter vervanging van je pinpas, bij betaalautomaten die met contactloos betalen werken. Dit scheelt je zoeken in je tas naar je portemonnee en maakt het doen van dagelijkse klusjes een stuk gemakkelijker. Ze zijn trouwens ook niet meer zo enorm en grof om je pols, want een smartwatch dames model is zeer verfijnd.

Gebruik het als fitnesstracker

Fitnesstrackers zijn zeer populair, zeker sinds men massaal aan de wandel is gegaan. We worden al jaren doodgegooid met dat we meer naar buiten moeten om een lekker blokje om te gaan. Zeker nu er meer wordt thuisgewerkt heb je af en toe een herinnering nodig om even de benen te strekken. Middels een fitnesstracker kun je niet alleen je stappen bijhouden, maar ook hoeveel calorieën je verbrand hebt tijdens je workout of je hike tracken met GPS. Je kunt diverse varianten van de garmin smartwatch via horloge.nl vergelijken om te kijken welke het best bij jou past.

Snel berichten checken

Als jij veel onderweg bent en vaak mailtjes of berichtjes binnenkrijgt op je telefoon, hoef je niet meer je mobiele telefoon erbij te pakken om deze te checken. Zo kun je tijdens het uitvoeren van andere taken even snel controleren of er nog wat belangrijks voorbij gekomen is. Met een telefoon in je handen kan je soms nog wel eens ongeïnteresseerd overkomen, dus deze kun je gemakkelijk in je zak of tas laten zitten. Dit scheelt je trouwens ook tijd op je telefoon, want je raakt minder snel afgeleid door andere meldingen of bespaart jezelf een aantal minuten doelloos scrollen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond