Home » Disney Toet Toet Auto’s; vrolijk, leerzaam en een vleugje nostalgie

Disney Toet Toet Auto’s; vrolijk, leerzaam en een vleugje nostalgie

Het begon een jaar of zes geleden met één enkel autootje: Bennie Bus. Inmiddels hebben we een heel garage aan Toet Toet Auto’s. Tim Takelwagen, Vik Vorkheftruck, Bram Brandweer en nog veel meer klinkende namen. De VTech autootjes zijn hier razend populair. Zijn het de felle kleurtjes, de aanstekelijke deuntjes of de verschillende voertuigen die ze zo gewild maken hier in huis? Het zal ongetwijfeld een goede combi van alles zijn.

VTech Toet Toet Auto’s

Het wagenpark van Toet Toet Auto’s bestaat uit veel verschillende voertuigen: Helikopter, auto, busje, brandweerwagen, ambulance, vuilniswagen, caravan, bulldozer, aanhangwagen enzovoorts. Mede door die herkenbaarheid vinden mijn zoontjes ze ook zo leuk vermoed ik. De auto’s zien er heel vrolijk uit en hebben elk hun eigen liedjes en melodietjes. Uiteraard zijn die mega aanstekelijk en blijven zo lekker hangen in je hoofd.

Wat ik zo leuk vind, is dat ze er zo zoet mee zijn. Bas kan rustig een half uur lang in de vensterbank (zijn favoriete plek om te spelen) kletsen tegen z’n autootjes. Hele fantasieverhalen spelen zich daar af.

Lees ook: Zooz Dierentrein: Allemaal instappen, daar gaan we! | #VTech25jaarbloghop

VTech goes Disney

In Toet Toet stad zijn nu drie bekende Disneyfiguren gesignaleerd. Niemand minder dan Mickey, Minnie en Donald hebben hun eigen Toet Toet Auto. Mickey en Minnie Mouse een cabrio en Donald Duck een terreinwagen. Mijn kinderen verblikten of verbloosden niet door de beroemdheden, maar voor mij was het een feestje van herkenning! Het zal wel de leeftijd zjjn. De mijne dan. 😉 Door de samenwerking met Disney zien de figuren er precies zo uit als in Duckstad. Ook de stemmen zijn de originele.

Om de Disney beleving compleet te maken, zijn er twee bijpassende speelsets verkrijgbaar: Mickey’s Treinstation en Minnie’s IJssalon. Net als de andere sets hebben ook deze twee magische sensors die reageren als er een auto overheen rijdt. Alle sets zijn ook onderling met elkaar te combineren zodat je een heuse stad kunt bouwen. Het treinstation komt met een Mickey treintje en de ijssalon met een Minnie ijscowagen.

Vrolijk en leerzaam

De Disney figuren vind ik een hele leuke toevoeging, de kinderen vinden ze net zo leuk als de anderen. VTech Toet Toet Auto’s zien er vrolijk gekleurd uit en spelen leuke en leerzame deuntjes en melodietjes. Mijn kinderen gebruiken ze in hun rollenspel. Het vastpakken van de autootjes, indrukken van de knopjes, maar ook de sets zelf bieden motorische uitdagingen voor kleine kinderen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond