Dit jaar hebben we voor het eerst pakjesavond met veel minder cadeautjes gevierd. Voor houvast hebben we volgens de 4 cadeautjes regel de zak gevuld. Eén van de vier regels is dat ze iets krijgen dat ze graag willen hebben. Daarvoor wilden we inspiratie halen uit hun verlanglijstjes. Op Mila’s lijstje stond onder andere Disney Princess Zwemmende Ariel Pop. Laat ik die nou al in huis hebben liggen speciaal voor de 8 Days of Christmas! Score!

Zwemmende Ariel

Dat gezicht van haar toen ze haar pakje openmaakte met prinses Ariel. Voor mij onbetaalbaar. Ze had iets gekregen wat op haar lijstje stond. Sinterklaas heeft echt haar lijstje meegenomen. In één woord magisch.

Accessoires waren al in bezit en geen onderdeel van Disney Princess Zwemmende Ariel Pop.

De zwemmende Ariel pop* van Hasbro is een echte zeemeermin. Leg haar in water en ze gaat echt zwemmen! Haar lijfje en vinnen bewegen heen en weer zodat ze echt vooruitkomt. Op haar buik zitten 2 hele kleine metalen sensoren. Zodra die contact maken met water spurt de zeemeermin ervandoor.

Speelgoed voor in bad

Bij ons komt ze niet heel ver trouwens want we hebben geen bad. Maar ook in een klein bakje met water is het plezier van Mila niet minder groot. Desondanks is mijn grote mensen mening dat de zwemmende Ariel pop het best in een bad tot z’n recht komt. Maar ook een poppenbadje of emmer is leuk genoeg voor kinderen als ik afga op mijn dochter.

 

8 Days of Christmas

Ken je ook zo’n lief meisje dat heel blij zou worden van zwemmende Ariel? Doe dan snel mee met de winactie van vandaag.

•Laat hieronder weten dat je meedoet

•Volg mij op Facebook

EXTRA KANS MAKEN?

•Schrijf je in voor mijn PloeterMoeders Club! Scroll een klein stukje door voor het formulier.

 

Net als vorige dagen verwijs ik je ook nu weer naar een andere host. Bij Judith kun je namelijk een beauty verwenpakket winnen!

Al meegedaan met de vorige dagen?

• Dag 1 | Vrolijke Vriendjes Pim Piraat Boot

• Dag 2 |  L.O.L. Surprise Eye Spy Series Underwraps 

• Dag 3 | Multiculturele pop voor diversiteit

• Dag 4 | KOMONI houten notitieboekjes 

• Dag 5 | Ervaring Musky DY28 Bluetooth Speaker 

16 Comments

 1. elisabeth maria martina Reply

  wat een leuk kado voor mijn kleindochter, ik doe graag voor haar mee

 2. Liline Erdmann Reply

  Ja, gaaf! Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze is in de ban van zeemeerminnen, dus dit past goed bij haar!

 3. Lynn Mahieu Reply

  Oh ik weet nu al dat mijn dochter zou kirren van plezier als deze met haar mee in bad zou zwemmen! 😀

 4. Regina Cocco-Karst Reply

  Wat geweldig deze zwemmende Ariel
  Dit zou echt een prachtige verassing zijn voor onze Maud.
  Ohhh ik zie haar gezichtje al voor me als ze ziet dat Ariel kan zwemmen, fantastisch.
  Juist omdat Maud zelf helemaal dol is op water en het zwembad. Zwemmen kan je het nog niet echt noemen hihi
  Ik doe dan ook heeeeel graag mee voor onze kleine schattebout
  Ik heb mij ingeschreven voor de ploetersmoeders club

 5. Els Wanders Reply

  Ik denk dat allebei mijn kindjes graag met deze Ariel pop in bad willen spelen, doe graag voor hun mee.

 6. Wat leuk bedacht een echt zwemmende Ariël. Die moet zeker mee in bad met mijn dochtertje, wat een feest zal dat worden. Ik hoop dat ik haar er streks nog uit krijg, maar dat zijn zorgen voor later 😉

 7. Onze dochters zijn gek van zeemeerminnen en we hebben een bad. Wat een perfecte combinatie. We maken er graag kans op

 8. Annabel de Ruiter Reply

  Oh ja Liselotte vindt Ariël ook heel leuk. Hihi van mij was het vroeger m’n favoriete film! Ik volg je al op fb en ben nu ook lid van de club 😉

 9. Ooooh, hier had mijn nichtje het steeds over! Ik doe mee!

 10. Trotsema fati Reply

  Hier zou ik mijn dochter heel blij van maken ❤

 11. Wat een fantastische zeemeermin! Doe heel erg graag mee omdat onze eigen zeemeerminnetje aanstaande zaterdag af mag zwemmen voor haar C! Ze is écht dol op zeemeerminnen omdat ze zelfs wil gaan zeemeerminzwemmen na haar zwemlessen. Zou een hele leuke verrassing zijn!

 12. Hier een ploetermoeder die graag meedoet! Zal hier erg in de smaak vallen … Ik denk dat ze het bad niet meer uitkomen

 13. jeaninedekleine Reply

  Ik heb ook een meiske in huis dat hier heel blij van zou worden. Ik maak graag kans! Wij hebben wel een bad en de speeltjes die we nu hebben raakt ze een beetje op uitgekeken merk ik. Ik denk dat deze pop leuk is voor haar leeftijd.

 14. Leuk! Ik doe mee voor Emma, die wil zelf ook dolgraag zeemeermin worden!

 15. Kelly Aarts Reply

  Deze stond op het lijstje van mijn dochter, maar Sinterklaas had ‘m gewoon niet meegenomen! Moet dan toch maar een gokje wagen om Ariël te winnen… ‍♀️

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: