Home » Deze producten mogen niet ontbreken na de geboorte

Deze producten mogen niet ontbreken na de geboorte

Word je binnenkort ouder? Maar welke producten mogen er dan niet ontbreken op jouw lijstje voor de geboorte van je (eerste) kind?

Word je binnenkort ouder? Dan ben je ongetwijfeld al bezig met het aanschaffen van een groot aantal producten. Je wilt immers alles in huis hebben voordat jouw kind geboren wordt. Hierbij denk je als eerste aan luiers, rompertjes en kleren. Echter zijn er ook nog een groot aantal andere producten die het voor jou eenvoudiger maken om jouw kind ergens mee naartoe te nemen of in te plaatsen gedurende de dag. Het is daarom goed om ook naar deze producten te kijken voordat jouw kind geboren is. Zo heb je alles al in huis en kun je genieten van het ouderschap. Maar welke producten mogen er dan niet ontbreken op jouw lijstje?

Een wipstoel voor veel gemakken

Een van de zaken die niet mag ontbreken op jouw lijstje is een wipstoel. Deze stoel kun je overal in huis plaatsen en kan grote voordelen opleveren voor jouw baby en jezelf. De stoel is namelijk een goede manier om jouw kind op een veilige plaats te zetten als jij naar de WC moet of even snel in het huishouden bezig bent. In de tussentijd kan jouw kind zich vermaken met een mobiel of een knuffel. Na verloop van tijd merk je dat jouw kind ook steeds meer bewegingen maakt, waardoor de wipstoel in beweging komt. Het is daarom ook goed voor de motoriek van het kind. Jij geeft daarom de ondersteuning die jouw baby nodig heeft bij de ontwikkeling.

Speelgoed met meerdere doeleinden

Ook speelgoed mag niet ontbreken voor jouw baby of kind. Het speelgoed komt in een groot aantal leeftijdscategorieën, waardoor je het helemaal aan de ontwikkeling aan kunt passen. Voor baby’s gaat het bijvoorbeeld om een mobiel met verschillende figuren eraan of knuffels, terwijl een kind dat iets ouder is juist weer meer doet met blokken of andere speelgoedmodellen. Door goed te kijken naar de categorieën kun je jouw kind steeds weer iets bij laten leren en tegelijkertijd ook helpen om de motoriek te verbeteren. Door vooraf al speelgoed aan te schaffen, kun je hier direct mee beginnen en zorg je voor een goede voorraad voor de eerste maanden.

Veiligheid met een omslagdoek

Als laatste is het belangrijk dat je ook voldoende comfort hebt tijdens het dragen van het kind. Zowel binnen als buiten wil je ervoor zorgen dat je jouw handen vrijhoudt om voldoende veiligheid te creëren en tegelijkertijd jouw kind ook comfort te geven. Je kunt dan een omslagdoek baby aanschaffen. Deze omslagdoek helpt jou voor het dragen en je hebt ook altijd jouw ogen gericht op de omgeving en het kind. De omslagdoek voor een baby komt in een groot aantal varianten en prints, zodat je hem helemaal aan jouw persoonlijke stijl aanpast en voor langere tijd geniet van de nabijheid van de baby.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond