Home » Op deze manier berg jij het beste jouw herinneringen op

Op deze manier berg jij het beste jouw herinneringen op

Wist je dat je naast spullen ook herinneringen op een mooie manier kan bewaren? Ik geef je tips om deze dingen goed op te bergen!

Wist je dat je naast spullen ook herinneringen op een mooie manier kunt bewaren? Het klinkt cliché, maar kleine kinderen worden groot en het liefst bewaar je die spulletjes als herinnering aan deze tijd. En naast herinneringen hebben kinderen ook een heleboel speelgoed. Ik geef je graag tips om deze dingen goed en netjes op te bergen!

Herinneringskisten voor mooie momenten

Van allebei mijn kinderen heb ik nog hun eerste pakje en mutsje. En ook hun eerste speentje heb ik bewaard. Die spullen van een bijzonder moment wil je graag bij elkaar houden. Sinds kort heb ik voor allebei een herinneringskist laten maken met naam. Zo weet ik van wie welke kist is en blijven deze spullen netjes bewaard. Ook weet ik zeker dat ik niks kwijt raak. Als ze dan later het huis uit gaan mogen ze het meenemen. Zo niet, dan blijft het lekker bij mij thuis en kan ik met het kistje terug gaan naar vroeger…. toen ze nog klein waren.

Herinneringen in een opbergbox

Naast zo’n mooi houten kistje heb je ook opbergboxen die je kan voorzien van naam. Heel handig voor het speelgoed van jouw kind, maar ook prima geschikt voor herinneringen. In zo’n opbergbox kan je bijvoorbeeld de eerste schoentjes doen of spulletjes van de basisschool. Vaak kan je de bovenkant van de deksel ontwerpen zoals jij het wil inclusief naam en mooie print. Hoe leuk is dat?

Maak een mooi fotoboek

De meest gebruikte manier voor mooie herinneringen. Ik heb voor beide kinderen nu de boeken van 0 tot en met 4 jaar gemaakt. Hoewel, voor mijn jongste ben ik tot 2 gekomen. Oeps. Ik hou van foto’s en ik hou van fotoboeken. Mijn moeder heeft boeken gemaakt tot en met mijn 6e jaar. Geweldig om in terug te kijken. Dit wil ik ook voor mijn kinderen, dus ik heb nog even te gaan. Wil je herinneringen bewaren? Maak een fotoboek!

Zorg voor een droge ruimte

Naast het opbergen en maken is het ook belangrijk om de spullen in de juiste ruimte te bewaren. Een vochtige kelder is absoluut niet geschikt. Je hebt dan de kans dat het gaat schimmelen. En herinneringen met schimmel is niet iets wat je wil bewaren. Het beste is een kast in je huis of misschien wel hoog in de kledingkast van je kind? Controleer goed in de ruimte of het geschikt is om dingen in te bewaren.

De mooiste herinneringen zitten in je hoofd

Maar wat je ook doet, de mooiste herinneringen die blijven je toch wel bij. Je kan je vast nog wel de geboorte van je kind herinneren. En je trouwdag ook. Al deze herinneringen blijven je bij. Dus onthoud dat als je iets er niet in hebt gedaan of als er iets verloren is gegaan: Niemand neemt die herinnering weg uit je hoofd. Het blijft altijd bij jou!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond